Gıda denetimleri devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde gıda ürünü yapan işyerlerinde hijyen, ruhsat ve fiyat denetimleri yapılıyor. Yapılan denetimler konusunda bilgi veren Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağl?

Ergene 19.02.2019 13:51:00 0
Gıda denetimleri devam ediyor

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gıda ürünü satışı yapan iş yerlerinde hijyen, ruhsat ve fiyat denetimi yapıyor.

 

İŞ YERLERİ DENETLENİYOR

 

İlçe genelinde gerçekleşen denetimlerde halkın sağlığına zarar verecek herhangi bir durumun yaşanmamasına özen gösterdiklerini ifade eden Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  yapılan kontrollerde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, hafta tatili ruhsatı, iş yerlerinin temizliği ve sağlığa uygunluk kurallarına uyup uymadıklarının denetlendiğini kaydetti.

 

DEVAM EDECEK

 

Yapılan denetimler konusunda bilgi veren Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, “İlçe genelinde bir çok iş yerinde ruhsat denetimlerimizi gerçekleştirdik ve belirli bir program dahilinde denetimlerimiz devam edecek. Görevli zabıta personelimiz tarafından gıda üretimi yapan iş yerlerinde üreticilerin sağlık kartları, iş yerinin teknik ve sağlığa uygun şartlarını ekiplerimiz titizlikle kontrol ediyor. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Denetimlerimiz halkımızın sağlığı açısından ilçe genelinde aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10