"Öne Çık, Hayat Kurtar"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay Tekirdağ Şubesi tarafından "Öne Çık, Hayat Kurtar" sloganı ile kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi. Tekirdağ BüyükÅ?

Tekirdağ 19.02.2019 15:44:00 0
"Öne Çık, Hayat Kurtar"

Çorlu Kızılay Bağış Merkez Müdürü Metin Karadağ, Tekirdağ Kızılay Şube Başkanı Hamiyet Çizen ve Kan Bağışçı Kazanım Uzmanı Oya Koçak tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a kök hücre bağışına gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle plaket takdim edildi.

 

“SAĞLIK ALANINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kök hücre bağışının birçok hayat kurtardığını belirterek, "Sosyal belediyecilik anlayışının en önemli faktörlerinden biri de halk sağlığı. Bu açıdan biz de halk sağlığını korumak ve bu konuda tedbirleri almak için en üst çabayı harcıyoruz. Türk Kızılay'ı ile gerçekleştirdiğimiz kök hücre bağışı da bu çabanın önemli parçalarından biri. Kampanyaya ilgisini esirgemeyerek kök hücre bağışında bulunan ve lösemili hastalara umut olan tüm büyükşehir personeline teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık alanındaki çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz." dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10