Kök: "Güçlü bir şekilde çalışacağız"

Belediye meclis üyelerinin adaylarının listesini öğleden sonra saat 15:30 sıralarında Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na teslim eden AK Parti Çerk

Çerkezköy 19.02.2019 18:45:00 0
Kök:

Listelerin Çerkezköy için, parti için hayırlı olmasını temennisinde bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök “ Çerkezköy’de MHP ile cumhur ittifakımız var. AK Parti ayrı liste, MHP ayrı liste çıkartacaktı. Yapılan görüşmelerle tek liste ile gidilmesi kararına varıldı. Cumhur ittifakı olarak tek liste ile seçime gideceğiz. Liste son dakikalarda şekillenmiş, son halini almış bir listedir. Listeler komisyonların değerlendirilmesinin ardından şekillenecek” dedi.

 

“SİYASET BAYRAK YARIŞIDIR”

 

Basın mensuplarının ‘ Mevcut belediye meclis üyelerinden hiçbirinin ismi bulunmuyor’ sorusunun hatırlatılması üzerine konuşan Kök “ Siyaset bayrak yarışıdır. Teslim ediyorsunuz, diğer arkadaş devam ediyor. Kasıt yok. Çeşitli komisyonlarda değerlendirilip sonuca bağlanan bir meclis listesi. Süleyman Kozuva’nın adaylığının açıklamasının ardından sahaya sert bir şekilde çıktık. Çok hızlı, heyecanlı bir şekilde çalışmaya başladık. Aynı hızla ve heyecanla sahada olacağız. Meclis üyesi listesindeki arkadaşlarla beraber daha güçlü bir şekilde çalışacağız. Akşamları belediye başkan adayımızla birlikte 5-6 evi ziyaret ediyoruz. Meclis üyesi adaylarımızla birlikte her akşam 150 eve girmeyi planlıyoruz. Gündüz yine çalışmalarımız devam edecek. Biz bunu yapabilecek kapasitede bir teşkilatız. Çok ciddi bir hiyerarşik düzenimiz, yapımız var. Bugünden sonra çok daha hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10