Kaya Tevfik Saygılı işbaşı yaptı

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ligde kalmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor kötü sonuçların ardından teknik direktör Mehmet Şahin ile yollarını ayırırken, yerine ise tecrübeli tekni

20.02.2019 15:39:00 0
Kaya Tevfik Saygılı işbaşı yaptı

TFF Bölgesel Amatör ligde istediği sonuçları alamayan 1911 Çerkezköy Doğanspor teknik direktör Kaya Tevfik Saygılı ile anlaşma sağladı.

 

TEKİRDAĞSPOR’U ÜÇÜNCÜ LİGE ÇIKARTMIŞTI

 

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 16 puan toplayarak alt sıralardan kurtulmaya çalışan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Teknik Direktör olarak Kaya Tevfik Saygılı getirildi. Daha önce Tekirdağspor ile 3. Lig'e yükselme sevinci yaşayan 1965 doğumlu teknik adam, Beşiktaş, Avcılar Belediyespor, Beylikdüzüspor, Göztepe, Yeni Malatyapsor, Silivrispor, Edirnespor Gençlik, Tekirdağspor, Edirnespor ve Altınova Belediyespor takımlarında görev yapmıştı.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Şahin ile yollarını ayırdıklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhan “ Ligi iyi tanıyan ve daha öncede Tekirdağspor ve Edirnespor’da başarılı sezonlar geçiren Kaya Tevfik Saygılı ile anlaşma yaptık. Bu sezon iyi maçlar çıkarmamıza rağmen bir türlü sonuca yansıtamıyoruz. Geçtiğimiz hafta Bigaspor karşısında tek kale oynadık ama galip gelemedik. Bu hafta ise evimizde Tekirdağspor’u konuk edeceğiz. Bizim için altı puanlık bir karşılaşma. Bu maçın önemini çok iyi biliyoruz. Kadromuzu kaliteli bir santrafor ile güçlendirdik. Bu hafta Tekirdağspor’u mağlup ederek yükselişe geçmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

“KALİTELİ BİR TAKIMI VAR”

 

Çok kaliteli bir camiaya sahip olduklarını söyleyen Teknik Direktör Kaya Tevfik Saygılı da, “ 1911 Çerkezköy Doğanspor’un yönetimi, teknik ekibi ve sporcuları çok kaliteli. İyi bir taraftar topluluğu var. Bunlar başarı için çok önemli. İdmanlara başladık. Hedefimiz bu sezon ligi en iyi yerde bitirmektir.” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10