Günebakan yerel yönetim hizmet ödülüne layık görüldü

Süleymanpaşa Belediyesi, Doğu-Batı Trakya Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri Yarışması'nda görme engelli vatandaşların kitap okuya

Süleymanpaşa 21.02.2019 17:32:00 0
Günebakan yerel yönetim hizmet ödülüne layık görüldü

Ayrıca Sosyal Belediyecilik kategorisinde Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi projesi ile de ödüle layık görülen Süleymanpaşa Belediyesi, bu projesi ile daha çok dezavantajlı kesimin bulunduğu Aydoğdu Mahallesi’nde yaşayan çocuklara eğitim desteği ve sosyal beceriler edindirilerek topluma kazandırılmalarının amaçlandığı kaydedildi.

 

 “BU ÖDÜLLER BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “TRAKYAKENT, bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. Bu kurum bölgemizde önemli bir işlev görüyor. TRAKYAKENT Günebakan yarışmasında biz de projelerimizi yarıştırdık ve iki projemiz ödül aldı. Bu projelerimiz iki yıldan bu yana başarıyla uyguladığımız ve model olabilecek ve başka ödüller de almış projeler. Ancak TRAKYAKENT tarafından verilen bu ödüller bizim için de çok anlamlı” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10