Başkan Akay ekibiyle sahaya indi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Millet ittifakının adayı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yeni açıklanan meclis üyesi adaylarıyla birlikte bugün sahaya indi. Seçimlere gireceği A tak?

Çerkezköy 21.02.2019 17:49:00 0
Başkan Akay ekibiyle sahaya indi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Millet İttifakı'nın Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yeni meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

 

ESNAFIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Millet İttifakının Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili meclis üyesi adaylarıyla birlikte bugün saha çalışmalarına başladı. İlçe Teşkilatından hareket eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yeni meclis üyesi adayları Atatürk caddesinden altıyol kavşağına kadar esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Akay, vatandaşları Cumartesi günü Beylice Düğün Salonunda gerçekleştireceği proje tanıtım toplantısına davet etti.

 

 

 

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ PAŞLAŞIYORUZ”

 

Yeni ekibi ile cadde cadde, sokak sokak, kapısını çalmayacakları esnaf kalmayacağını ifade eden Akay “ Amacımız bizlerin bu günlere gelmemizde büyük emekleri olan Çerkezköy’lü seçmenlerimizden, bir kez daha dua ve desteklerini istemek. Bu kapsamda belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımızla birlikte cadde ve sokakları arşınlıyor, halkımızla kucaklaşıyor, sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz” dedi.

 

BEZ TORBA DAĞITTI

 

Yeni meclis üyeleriyle birlikte kapalı Pazar yerine inen Akay pazarcı esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Akay, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi. Gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden sürekli vatandaşlarla iletişim halinde olduklarını belirten Akay, pazar yerinde alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Çerkezköy için hazırladığı beş yıllık projeleri Cumartesi günü Beylice Düğün Salonunda açıklayacağını belirten Akay, daha sonra Pazar yerinde üzerinde ‘ Yeniden Vahap Akay’ yazan sağlıklı bez torba dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10