Kooperatifin yeni başkanı Metin oldu

İrem-Zirve Öğrenci servisleri kooperatifinin Olağan Genel Kurulu önceki gün kooperatif binasında gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hayrettin Vatansever'in aday olmadığı kongreye tek liste ile giren Başkan ya

Çerkezköy 24.02.2019 11:57:00 0
Kooperatifin yeni başkanı Metin oldu

İrem-Zirve öğrenci servisleri kooperatifinin kongresi Cumartesi günü 12.00-13.30 saatleri arasında gerçekleştirildi.

 

 

DİVAN BAŞKANLIĞINI ÜMİT ŞENER YAPTI

 

İrem-Zirve Öğrenci Servisleri kooperatifi kongresi Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever’in konuşması ile başladı. Ardından ise Divan Başkanlığına Ümit Şener katip üyeliğine ise Halim Şener getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu,yönetim ve denetim raporları okundu ve yek tek oylamaya sunuldu. Raporlar ise oy birliği ile kabul edildi. Kongrede üye aidatının 2019 Eylül ayı itibariyle 150 TL olması oy birliği ile kabul edilirken, yönetime yeni araç ve yeni üye alınması da oy birliği ile kabul edildi.

 

CENGİZ METİN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Yapılan seçime tek aday tek liste ile giren ve önceki yönetimde de başkan yardımcılığı görevini yürüten Cengiz Memiş ve listesi yapılan açık oylama sonucu oybirliğiyle seçildi.Cengiz Metin’in başkanlığında ki yönetim kurulunda Ali Tektaş,Gürcan Sezgin,Hüseyin Deveci ve Hüseyin Şahin Kaya yer aldı.

 

“GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ”

 

Seçimin ardından Başkanlığa seçilen Cengiz Metin üyelere bir konuşma gerçekleştirdi. Metin “Öncelikle bizleri göreve getirdiğiniz için tüm kooperatif üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Hayrettin başkanımız yorulduğu için bu kongrede görev almak istemedi ve sizlerinde teveccühü ile ben aday oldum ve yine sizlerin güven oyu ile bu göreve getirildim.Kooperatifimizin çalışmaları bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede aksamadan özverili bir şekilde devam edecek. Yönetim kurulumuz ve sizlerle her zamanki gibi çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinse sen ben demeden biz diyerek çalışacağız. Kooperatifimize bu güne kadar destekleri olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor saygılar sunuyorum”dedi.

 

“YÖNETİME HER ZAMAN DETEK VERECEĞİM”

 

Kongrede aday olmayan Hayrettin Vatansever de konuşma gerçekleştirdi. Vatansever “Bugün uzun yıllar yönetimde çalıştığımız ve başkan yardımcılığı yapan değerli arkadaşımız Cengiz Metin’e ve ekibine görevinde başarılar diliyorum. Ben her zaman yönetimin yanında olacağım ve bilgi ve birikimlerimi onlarla paylaşacağım. Cengiz arkadaşımızın tecrübesini biliyorum. Ama her zaman yanlarında olacağımın sözünü buradan veriyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10