"Temiz Çevre, Temiz Kumsallar, Mutlu Yarınlar"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Temiz Çevre, Temiz Kumsallar, Mutlu Yarınlar" projesi kapsamında Tekirdağ'ın mavi bayrak sloganın belirlenmesine yönelik yarışma düzenlendi.

Tekirdağ 25.02.2019 14:00:00 0
"Temiz Çevre, Temiz Kumsallar, Mutlu Yarınlar"

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2018 yılı Küçük Ölçekli Mali Altyapı Destek Programı Proje Teklif Çağırısı sonucunda başarılı olan "Temiz Çevre, Temiz Kumsallar, Mutlu Yarınlar" projesi kapsamında düzenlenen yarışmanın sadece Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi'nin personellerinin katılımına açık olduğu belirtildi.

 

SONUÇLAR 8 MART CUMA GÜNÜ DUYURULACAK

 

Katılma tarihi 21 Şubat'ta son bulan yarışmada, sloganların değerlendirilme sürecine geçilirken, yarışmanın sonuçları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Basın Yayın Şube Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık, Edebiyat öğretmeni ve Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Edibe Akçakaya, Şarköy Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Özgür Aydın, Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ufuk Bozan ve TÜRÇEV İzmir ve Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Doğan Karataş'tan oluşan seçici kurul tarafından 8 Mart Cuma günü duyurulacağı ifade edildi.  Ödül töreninin ise 5 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşeceği dile getirildi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ halkına daha temiz kumsallar kazandırmak adına yaptığımız çalışmalar başarılı bir şekilde devam ediyor. Ben, slogan yarışmasına katılan herkese başarılar diliyorum" dedi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10