Tekirdağ U-19 Liginde heyecan sürüyor

2018-2019 U-19 Liginde A ve B gruplarında oynanan 10'uncu hafta karşılaşmaları sonunda liderler değişmedi. A Grubu'nda Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü liderliğini devam ettirirken, müthiş bir

26.02.2019 14:59:00 0
Tekirdağ U-19 Liginde heyecan sürüyor

Tekirdağ U-19 liginde A Grubu’nda Hayrabol Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, B Grubu’nda ise Kapaklı Sitespor liderliğini sürdürüyor.

 

LİDER FARKLI KAZANDI

 

A Grubu’nda bir önceki hafta lider Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü evinde Muratlı Halk Eğitimi Spor Kulübünü 6-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirmişti. Ligde ikinci sırada yer alan Marmara Ereğlisi Belediyespor ise deplasmanda Akçeşmespor’u tek golle mağlup etti. Marmara Ereğlisi Belediysepor’un ise ligde 27 puanı bulunuyor. Üçüncü sırada yer alan Karadeniz Gençlikspor ise rakibi Aşağı Sevindikspor’u sekiz golle mağlup etmesini bildi. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise orta sıralarda yer alan Kazanderespor evinde Tekirdağspor’u konuk etti. Deplasman ekibi Tekirdağspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılıp puanını da 16 yaptı.

 

KAPAKLI EKİPLERİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda ise haftayı Kapaklı Sitespor lider olarak kapattı. Kapaklı Sitespor evinde üç puanı bulunan Çerkezgücüspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak puanını da 24 yaptı. Lider Kapaklı Sitespor’u takibini sürdüren Kapaklıspor ise deplasmanda Ergene Velimeşespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında çok iyi bir oyun sergileyen Kapaklıspor deplasmandan beş gollü galibiyet ile ayrılarak lideri takibini sürdürdü. Kapaklı Sitespor ve Kapaklıspor’u takibini sürdüren Çorlu Fenerspor ise evinde Vakfılar Güvenspor’u 3-0 hükmen yendi.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR FARKLI KAZANDI

 

Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise evinde Yıldız Gençlikspor’u konuk etti. Zirveden kapmama adına önemli bir maça çıkan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor maçın başından sonuna kadar çok etkili bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. 1911 Çerkezköy Doğanspor bu galibiyet ile puanını 21 yaparak dördüncü sıradaki yerini korurken, Yıldız Gençlikspor ise 11 puanla yedinci sırada kaldı. Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Çorlu Kültürspor evinde Çorluspor’u konuk etti. Müthiş bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde tek gol kaydeden Çorluspor rakibini de 1-0 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti. Çorlu Kültspor ise bu mağlubiyet ile 12 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10