Çorlu TSO birinciliği elde etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde yapıldı.

Çorlu 26.02.2019 17:32:00 0
Çorlu TSO birinciliği elde etti

TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşen törene; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katıldı.

 

ÇORLU TSO TÜRKİYE’DEKİ TİCARET VE SANAYİ ODALARI’NIN İÇERİSİNDE 1. OLDU

 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın elinden Akreditasyon Belgesini alan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan yaptığı açıklamada; “Almış olduğumuz belgenin anlamı; Dünya çapında hizmet veren diğer odalara eşit olmaktır. Bizler üyemize en iyi ve güler yüzlü hizmeti verebilmek için üst yönetimimiz ve personelimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla yüksek bir tempo içerisinde her anımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tüm denetimlerden gurur duyacak sonuçlar elde ettik. Bu başarının devamı için A sınıfı hizmet vermeye devam ederek Bölgemiz ve Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Akreditasyon denetimleri sonucunda odalar arası en yüksek puanı alarak Türkiye 1.si olmak bizleri çok mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu gurur Çorlu’nundur” dedi.

 

‘A’ SINIFI MÜKEMMEL ODA HİZMET BELGEMİZİ 1.LİKLE TAÇLANDIRDIK

 

Sertifika töreni hakkında konuşan Meclis Başkanı Erdim Noyan; “2018 – 2021 stratejik planımızı akreditasyon sistem maddeleri ışığında hazırladık. Hazırladığımız projelerle birlikte Odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisiyle, esnafıyla ilçemizin ekonomik ve sosyal refahının lokomotifi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. ‘A’ sınıfı mükemmel oda hizmet belgemizin 1.likle taçlanarak tescillenmesi bizlerin vermiş olduğu emeklerin bir meyvesidir. Üyelerimizden aldığımız güçle, durmadan Çorlu ve Bölgemiz için çalışacağız” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10