ÇTSO'nun Kadın ve Genç girişimciler kurulları seçildi

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri bugün 10.00-16.00 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Seçimlerde Genç GiriÅ

Çerkezköy 27.02.2019 17:32:00 0
ÇTSO

Türkiye’nin 81 ilinde aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak düzenlenen seçimler Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda da bugün yapıldı. TOBB tarafından yeniden yapılandırılarak sayıları artan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, ÇTSO Toplantı Salonu’nda yapılan seçimlerle İcra Komitesi üyelerini seçti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı kurul üyelerinin yer aldığı seçimlerde daha önceden müracaatını yapan adaylar aldıkları oy sıralamasına göre asil ve yedek üyeler olarak seçildi.

 

SARI LİSTE KAZANDI

 

33 üyeden 32’sinin sandık başına gittiği TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine sarı ve kırmızı liste girdi. Sarı listede asil üyelerde Melek Yeşil Sarıtaş, Nazan Çoban, yedek üyelerde Esra Bayındır ve Nebahat Sezen yer alırken, kırmızı listede ise Serpil Engin, Ayben Erdoğan Yavuzşen, yedeklerde İnci Özalp ve Buse Topçu yer aldı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde sarı liste 17, kırmızı liste ise 14 oy aldı.

 

YENİ ÜYELER BELLİ OLDU

 

Kadın Girişimciler Kurulu İcra komitesi seçimlerinin ardından Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine geçildi. Seçimlere sarı liste Gürkan Kartal, Ufuk Mangır, yedekler Özgür Sönmez ve Yusuf Furkan Tezcan ile girerken, üyelerden Bünyamin Fırat ise bağımsız olarak girdi. Toplam 33 üyeden 23’ünün sandık başına gittiği seçimlerde sarı liste 17 oy alırken, Bünyamin Fırat’a 5 ve Murat Közoğlu’na ise 1 oy çıktı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10