Dönmez'den kurum ziyaretleri

Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, DSP İlçe Başkanı Orhan Ergin ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştirerek projelerini anlattı.

Çerkezköy 28.02.2019 14:38:00 0
Dönmez

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ ve Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ahmet Türker’i ziyaret eden DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönemz, huzurun sağlanması ve halka en güzel hizmeti vermek için harcadıkları çabadan dolayı teşekkür etti.

 

 

ÇERKEZKÖY’Ü HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

 

Çerkezköy’ün konuşulduğu ziyaretlerde, belediye başkanlığına seçilmesi halinde Çerkezköy’ün gelişmesi için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını anlatan DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez “  Tüm kurumlarla işbirliği içerisinde halkın beklentilerini ve ilçenin geleceği için çalışıp Çerkezköy’ü hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ ve Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ahmet Türker, DSP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez’e 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde başarılar dilediler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10