"5 yılda beraber çok kıymetli görevler yaptık"

2014 yılında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında göreve gelen  Çerkezköy belediye meclisi bugün son toplantısını yaptı. Toplantıda tüm meclis üyelerine plaket takdim eden

Çerkezköy 1.03.2019 17:58:00 0

2014 yılında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında göreve gelen  Çerkezköy belediye meclisi bugün son toplantısını yaptı. Çerkezköy belediye meclis toplantı salonunda bugün saat 15:00-16:00 saatleri arasında yapılan toplantıya AK Partili belediye meclisi üyelerinden Ali Dönmez, Remzi Garip ve Mustafa Çiftçi mazeret bildirerek katılmadı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “5 yıllık görev süremizin son toplantısını bugün sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu son toplantımızın Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. 5 yılda birlikte Çerkezköy’e çok kıymetli görevler yaptığımızı düşünüyorum. Çok uyumlu bir çalışma süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Mevcut belediye meclis üyesi arkadaşlarımızdan yeni dönem için yeniden aday olan arkadaşlarımız var, olmayanlar var” dedi.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

 

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından gündemde yer alan 3 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara oy birliğiyle havale edildi.

 

TOPLANTIDA DUYGULU ANLAR DA YAŞANDI

 

Ardından Başkan Akay, 2014-2018 yılları arasında meclis üyeliği yapan ve geçtiğimiz yıl istifa eden Ömer Kılınç olmak üzere tüm meclis üyelerine plaket takdim etti. Plaket takdimi sırasında duygulu anlar yaşayan meclis üyeleri 5 yıl boyunca birlikte uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, arkadaşlarına teşekkür ederken, yeni 5 yılın da  görev alacak meclis üyelerine ve göreve gelecek belediye başkanına da Çerkezköy’e hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Plaket takdiminin ardından toplantıya 10 dakika ara verildi.

 

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Verilen aranın ardından toplantının ikinci oturumu yapıldı. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın katılmadığı ikinci oturuma toplantı Başkan Vekili Uğur Erem başkanlığında yapıldı. İstasyon Mahallesi’nde bulunan 10,33 metrekarelik belediye hissesinin diğer malikine satılmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu  okundu ve söz alan olmadı yapılan oylama sonunda oybirliği ile kabul edilirken, 13-14 Nisan tarihlerinde Çerkezköy’de 8’incisi düzenlenecek olan Satranç Turnuvası’nda ödül için 8 bin TL ve hakem ücreti olarak da 4 bin TL’nin belediye tarafından karşılanmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu’nun  ön gördüğü rakam oybirliği ile kabul edildi.

 

THK ÇERKEZKÖY ŞUBE BAŞKANLIĞI’NIN KİRA SÜRESİ 1 YIL UZATILDI

 

Toplantının son gündem maddesinde  yer alan Belediye binasının çatı katında bulunan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin kira süresinin uzatılması talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Kira süresinin 1 yıl uzatılması ve aylık kira bedelinin 110 TL olması yönündeki komisyon raporu  kararı meclise sunuldu bu madde üzerinde de söz alan olmadı ve oylamaya sunuldu ve  bu komisyon kararı da  meclis tarafından  oybirliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmayınca toplantı sona erdi.  

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10