Karaduman: Kızılpınar'a en iyi şekilde hizmet edeceğim

Kızılpınar Mahalle Muhtar Adayı Sinan Karaduman, düzenlediği kahvaltıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Kızılpınar Mahallesi'nde bir kıraathanede düzenlenen kahvaltı programına ilgi yoğun oldu.

Çerkezköy 3.03.2019 13:44:00 0
Karaduman: Kızılpınar

Sinan Karaduman mahallenin ihtiyaçlarını giderebilmek için  gece gündüz demenden sen ben demeden  7/24 çalışacağını belirterek, “ Kızılpınar Mahallemiz ilçemizin en büyük mahallesi. Bugün bir çok ilçeden büyük bir mahalle. Hatta iki il merkezimizin nüfusundan da büyük bir yerleşim yeri. Bu nedenle mahallemizde ülkemizin birçok yerinden gelen insanlarımız bu nezih mahallemizde birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe yaşamakta.  Gerek mahalle sakinlerimizden gelen yoğun talep, gerekse arkadaş çevremden gelen talep nedeniyle Kızılpınarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için aday oldum” dedi

 

18 YILDIR KIZILPINAR’DA ESNAFLIK YAPIYORUM

 

Sinan Karaduman şöyle devam etti, “Aslen Erzurumluyum ama 18 yıldan bu yana Kızılpınar’da ikamet etmekteyim. Burada esnaflık yapmaktayım. 43 yaşındayım, evliyim ve 4 çocuk babasıyım. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde inşallah halkımız şahsıma teveccüh gösterir de muhtarlık görevine getirirse tam tarafsızlık ilkesi içinde, ayrımcılık yapmadan, yasalar verdiği yetkiler çerçevesinde herkesin ve herkesimin muhtarı olacağıma söz veriyorum. Şunun da iyi bilinmesini istiyorum ki amacım koltuk sevdası değil mahalle halkıma en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Haftada bir ya da 15 günde bir mutlaka halkımız ile bir araya gelerek sıkıntılarını dileyeceğim ve bu sıkıntıların çözümü için yetkili makamlarla görüşerek çözümlenmesini sağlayacağım. Ayrıca hizmetlerimle tüm mahalle sakinlerimizin gönüllerinin muhtarı olmaktır” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10