Çerkezköylü kadınlar matinede buluşacak

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde kadınlar matinesi düzenlenecek.

Çerkezköy 3.03.2019 14:09:00 0
Çerkezköylü kadınlar matinede buluşacak

Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan kadınlar matinesi için saat 17.30’da Bağlık Mahalle Evi önünden, saat 18.00’da da Çerkezköy Belediyesi ve Kızılpınar Kültür Merkezi önünden ücretsiz servis kaldırılacak.

 

CANLI MÜZİK VE SÜPRİZ ÇEKİLİŞLER OLACAK

 

İkramların bulunacağı kadınlar matinesinde, sürpriz çekilişler olacakken ve Grup Beyaz Kelebekler eşliğinde canlı müzik eğlencesi yapılacak.

 

 DAVET ETTİ

 

Eğlence programına Çerkezköylü kadınları davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız toplumunun temel taşlarıdır. Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakar kadınlarımızın bu vesile ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Tüm kadınlarımızı düzenleyeceğimiz eğlence programına bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10