Malkara meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerine geçilmeden önce Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul

Malkara 4.03.2019 17:17:00 0
Malkara meclisi toplandı

Açılış konuşması, yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlayan toplantıda  Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un Meclise Belediye Şirketine geçirilen işçilerin ücretlerinin iyileştirilmesi için verdiği önerge oy birliği ile Meclise Gündemine gündem dışı 2. madde olarak eklendi.

 

TADİLAT PROJE ÜCRETİNİN DÜŞÜRÜLMESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin 1. maddesinde yer alan 2019 yılı gelir tarife cetveli ücrete tabi işler tarife cetvelinde tadilat proje ücretinin düşürülmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından Kuyucu Mahallesi Örenler mevkii tapuda 130 parsel 6.200,00 m2 yüzölçümlü Mezarlık olarak kayıtlı taşınmazın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne Devri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

TAŞINMAZLARIN MERA VASIF DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDAKİ YAZI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin diğer maddesinde yer alan Camiatik Mahallesi Öztrak Caddesi ile 75. Yıl Sokak Trafo Alanı Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyon raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Yörük Mahallesi 206 parsel, 545 parsel nolu tarla vasıflı ve 555 parsel nolu çayır vasıflı taşınmazların Mera Vasıf Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin diğer maddesinde yer alan Kırıkali Mahallesi 60 parsel nolu çayır vasıflı, 447 parsel nolu tarla vasıflı ve 716 parsel nolu çayır vasıflı taşınmazların Mera Vasıf Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Kermeyan Mahallesi 616 parsel nolu tarla vasıflı taşınmazın Mera Vasıf Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

GÜNDEM DIŞI 2 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin bir diğer maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Boş Kadro Derece Değişikliği hakkındaki yazısının görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından  İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün KSS-Yapı Nizamı Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar ve Şehircik Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.   Gündem maddelerinin görülmesinin ardından gündem dışı maddelere geçildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün bilirkişi seçilmesi hakkındaki yazısının görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Belediye Şirketine geçirilen işçilerin ücretlerinin iyileştirilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.  Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10