Sitespor'dan farklı galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Ligde son haftaların flaş ekiplerinden Kapaklı Sitespor evinde Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor'u konuk etti. Rakibi karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor kaptan

4.03.2019 17:36:00 0
Sitespor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor hafta sonunda evinde konuk ettiği Sağlamtaşspor’u gole boğdu.

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor Cem, Muhammed Mustafa, Emre, Kaan, Uğur, Sardar, Gençağa, Mert, Numan, Mustafa, Serkan kadrosuyla çıkarken, konuk ekip Malkara Sağlamtaspor ise Ali, Kerem, Kerem Can, Serkan, Gökhan, Christopher, Kadircan, Göktuğ, Mert, Burak, Bilal ilk onbiri ile çıktı. Maça çok etkili bir başlangıç yapan Kapaklı Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklı Sitespor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 14’üncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Numan’ın pasıyla hareketlenen tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Golü erken bulan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde de ataklarını sürdürdü. Konuk ekip Sağlamtaşspor etkili gelişen Kapaklı Sitespor ataklarında varlık gösteremedi. 19’uncu dakikada sahneye çıkan Mustafa Akyıldız Kapaklı Sitespor’un ikinci golünü kaydetti. 39’uncu dakikada Kapaklı Sitespor üçüncü golü buldu. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Mustafa’nın pasıyla hareketlenen Serkan kendisinin ikinci takımımın ise üçüncü golünü kaydetti. İlk devrenin son dakikalarında sahneye bir kez daha çıkan Serkan Akyüz şık bir vuruş ile skoru 4-0 yaptı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.Karşılaşmanın ilk devresinde mükemmel bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın ikinci devresinde de hızını düşürmedi. İlerleyen bölümlere doğru Serkan Akyüz ile bir gol bulan Kapaklı Sitespor farkı beşe çıkardı. Üst üste gelen gollerle oyun disiplinden tamamen kopan Sağlamtaşspor ise Kapaklı Sitespor karşısında varlık gösteremedi. Ataklarını sürdüren Kapaklı Sitespor Mustafa ile farkı altıya çıkardı. Kalan dakikalarda ataklarını sürdüren Kapaklı Sitespor günün oyuncusu Serkan Akyüz ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 7-0 galip ayrıldı. Son haftalarda çıkış yakalayan ve yenilmezlik serisini sekiz maça çıkartan Kapaklı Sitespor puanını 28 yaparak haftayı yedinci sırada kapatırken, Sağlamtaşspor ise 23 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10