Kadın ve genç girişimciler seçimi yapıldı

Türkiye'nin 81 ilinde aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak düzenlenen seçimler Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda da yapıldı. TOBB tarafından yeniden yapılandırılarak sayıları artan GenÃ?

Tekirdağ 6.03.2019 13:10:00 0
Kadın ve genç girişimciler seçimi yapıldı

Oy kullanma işleminin ardından açılan sandıklar neticesinde seçilen TOBB Tekirdağ il kadın girişimciler icra komitesi asil üyeleri Muazzez Terzi, Burcu Ergene, Aynur Güner, Hatice Karageçili, Zeren Keskin Karabacak,  TOBB Tekirdağ il kadın girişimciler icra komitesi yedek üyeleri Pınar Güner, Melda Kondal, Şükriye Gündüzler, TOBB Tekirdağ il genç girişimciler icra komitesi asil üyeleri Tuncer Akbulutlar,  Özkan Öğütür, Duygu Başaraner, TOBB Tekirdağ il genç girişimciler icra komitesi yedek üyeleri Ceyhun Erdoğan, M. Cihan Çömez.

TÜM KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay seçimlerin ardından yaptığı açıklamada; “Kadın ve genç girişimciler kurullarımız Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü olan kurullarımızdır. Bugün yapılan TOBB Tekirdağ İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri sonucunda seçilen asil ve yedek üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yapacakları çalışmaların ilimize ve ülkemize fayda sağlayacağına canı gönülden inanıyorum. 81 ilde oda ve borsalarımızın koordinasyonunda yapılan seçimlerin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor,  tüm kadın ve genç girişimcilerimize başarılar diliyorum. ” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10