Çerkezköylü seçmen sandıktan ne bekliyor? 2

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de, 2019 yerel seçim heyecanı yaşanıyor. Yerel seçimlere sayılı günler kala Çerkezköylü vatandaşlara 2019 yerel seçimlerinden beklentilerini sord

Çerkezköy 6.03.2019 15:03:00 0
Çerkezköylü seçmen sandıktan ne bekliyor? 2

Çerkezköy’ün en büyük sorunun otopark sorunu olduğunu dile getiren Hakkı Aksoy, “Tek yön uygulamasından memnun değilim. Çünkü trafik sıkışıklığı daha fazla oluyor. Aslında iyi olacağını düşünüyorduk ama beklediğimiz gibi olmadı” dedi.  Herkese eşit davranılması gerektiğini ifade eden Aksoy, “Ayrımcılık yapılmasın. İnsanları AK Partili, CHP’li MHP’li diye ayırmasınlar. Gelecek insan Çerkezköyümüze daha iyi hizmet etsin. Gelecek seçimlerin Çerkezköy halkımıza ve milletimize hayır olmazsını diliyorum” dedi.  

 

“HER ŞEY BİR ANDA OLMAZ”

 

Seçimlerden hiçbir şey beklemediğini belirten Ahmet Yıldız da: “Vahap Akay’ı eleştiriyorlar. O mahalleye bunu yaptı bizim mahalleye bir şey yapmadı diye. Bu dönem yapmadıysa gelecek dönem de o mahalleye hizmet yapar. Benim de 2 çocuğum var bir ay birine bir şey alıyorsam diğer ay diğer çocuğuma alıyorum. Her şey bir anda olmaz. Ben Vahap Akay’dan memnunum” dedi.  Tek yön uygulamasından memnun olduğunu fakat otopark sorunu çok fazla olduğunu kaydeden Yıldız, “Kentpark’ın olduğu yerde bulunan köprü eskiden sarhoşların meskeni idi. Oraya spor merkezi gibi bir yer yapılsa idi bence daha iyi olurdu” dedi.

 

“YAPTIĞI İŞLERDEN MEMNUNUM”

 

Vahap Akay’ın yeniden başkan olmasını istediğini dile getiren Hüsniye Bayramoğlu da “Yaptığı işlerden memnunum. Önceki dönemlere bakarak bu dönemde daha çok işler yapıldı. Yaptığı projelerin çoğu Çerkezköylü vatandaşların daha önce görmediği projelerdi. Halkla iç içe olsunlar. Sadece seçim zamanı değil her zaman halkla ilgilenilsin. Ayrıca Bağlık Mahallesi sakinlerinin en muzdarip olduğu konuların başında gelen madde bağımlılarına acilen çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.

 

“ORASI TAMAMEN UYUŞTURUCU BATAĞI”

 

Yasin Atbaşı da, “Beton yollar asfaltlansın. Kanalizasyonlar yapılsın. İç mahallelerde parklar yetersiz. Tek yön uygulaması hiç iyi olmadı. Ağaçların kaldırılması acı bir kayıp. Çarşının görselliğini tamamen öldürdüler. Bu başkanın tekrar başkan olmasını istemiyorum. Yeni başkan gelsin” dedi. Küme evlerin yerinden kaldırılması gerektiğini ifade eden “Orası tamamen uyuşturucu batağı” dedi.    

 

“AYNI SEVİYEDE, AYNI BAŞARISIYLA DEVAM ETSİN”

 

Vahap Akay’ın yaptığı tüm projelerin yerinde projeler olduğunu ifade eden Bekir Balçık, “Ben  hepsinden memnunum. Özellikle Tepe’ye yapmış olduğu 23 Nisan Çocuk Parkı çocuklar için çok iyi oldu. Buraya sadece Çerkezköylü çocuklar değil bölgenin her yerinden çocuklar geliyor. Vahap Başkan’ın en iyi yaptığı şey bu çocuk parkı. Tek yön uygulaması çok iyi oldu.  Vahap Başkan’a bir önerim var aynı seviyede, aynı başarısıyla devam etsin” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10