Tural'dan takıma moral yemeği

1911 Çerkezkoy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhal bugün oynanan Tekiradğspor maçı öncesi 1911 Çerkezköy Doğanspor  takımını organize ettiği yemekte ağırladı.

6.03.2019 18:16:00 0
Tural

1911 Çerkezköy Doğanspor ‘a önceki akşam Kulüp Başkanvekili İlhan Tural  takım oyuncularına Çerkezköy Kasap Mangal Evinde akşam yemeği verdi. Neşeli geçen yemekte basına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlhan Tural “ Son maçımızda zorlu deplasmanda aldığımız bir puan takımın çıkış yolunda olduğunun göstergesidir. Kalan maçlarımızda en azından dördünde 4 galibiyet ve aldığımızda da takımımız üst sıralarda yer alacak. Oyuncularımıza güveniyoruz. Düşme hattından da hızla çıkıyoruz. Bu akşam sporcu kardeşlerimize verdiğim moral yemeğinde de görüldüğü gibi takım oyuncuları tam bir birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiş durumda. Ligin ikinci yarısında yeni ve tecrübeli hocanız ile güçlendirdiğimiz kadromuz meyvesini vermeye başladı” dedi.

 

SABRİ ASBAŞ’TAN DA MORAL KAHVALTISI

 

 1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş’da bugün sabah Tekirdağspor maçı öncesi yemek Dünyasında 10.30-11.30 saatlerinde takım oyuncularına ve yöneticilere kahvaltı programı düzenledi.  Kahvaltı programına acil işi nedeniyle katılamadığı belirtilen Sabri Asbaş,kahvaltıya katılan sporculara Tekirdağ maçında başarılar diledi. Kulüp Başkan vekili İlhan Tural, kahvaltı için Asbaşkan Sabri Asbaş’a teşekkür etti ve Tekirdağspor önünde alınacak galibiyeti de kendilerine hediye edeceklerini söyledi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10