"Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm" anlatıldı

"Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm" konulu seminer Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından düzenlendi. Süleymanpaşa'daki gerçekleşen seminere Tekirdağ

Tekirdağ 8.03.2019 18:21:00 0
"Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm" anlatıldı

Seminerin açılış konuşmasını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak yaptı. Albayrak, "Göreviniz ne olursa olsun işinizin en iyisini yapmak zorundasınız. Bunun da ilk kuralı yapılan iş ile ilgili bilgileri güncel tutmaktır. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunarken, bir yandan da başarımızı daim kılmak için her konuda eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ben, bugün burada gerçekleşen seminerimizin tüm katılımcılar adına hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.

 

SUNUM YAPILDI

 

"Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm" seminerine Belçika'dan katılan Jeoloji Mühendisi Dr. Gilles Van Rompaey ve İnşaat Mühendisi Christophe Denayer tarafından sunum gerçekleştirildi. Seminer, gerçekleşen sunumların ardından katılımcıların konu ile ilgili sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10