Lidere tek golle teslim olduk

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor önemli karşılaşmada evinde lider Edirnespor'u konuk etti. Rakibi karşısında ilk dakikalarda kalesinde gördüğü g

11.03.2019 11:51:00 0
Lidere tek golle teslim olduk

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta son haftalarda çıkış yakalayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Edirnespor’a mağlup oldu.

 

 

 

 

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın 4’üncü dakikasında konuk ekip karşılaşmada öne geçti. Gelişen Edirnespor atağında topla buluşan Barış düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Edirnespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI 

 

Karşılaşmanın ilk dakikasında öne geçen Edirnespor kalan dakikalarda farkı ikiye çıkartmak için mücadele ederken, ev sahibi ekip 1911 Çerkezköy Doğanspor ise beraberlik için yüklendi. Özellikle Kadir ve Yunus ile pozisyonlar yakalayan 1911 Çerkezköy Doğanspor istediği golü bir türlü bulamadı. Taraftarının desteğini arkasına alarak sağlı sollu ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk devrenin son dakikalarında Edirnespor savunmasını geçmekte zorlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.Karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor beraberlik için ataklar geliştirmeye çalıştı. Konuk ekip Edirnespor ise önde olmanın avantajı ile kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Edirnespor geliştirdiği ataklarda ikinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Dört maç sonra mağlubiyet ile tanışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 20 puanda kalırken, Modafenspor’un mağlup olduğu haftada önemli bir galibiyet elde eden Edirnespor ise en yakın rakibi ile puan farkını dörde çıkarmış oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10