Kaymakam Yurt, vatandaşların sorunlarını dinledi

Süleymanpaşa Kaymakamlığı tarafından her hafta düzenli olarak yapılan güvenlik toplantısı bu kez Karabezirgan Mahallesi'nde Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt 'un başkanlığında ger?

Süleymanpaşa 11.03.2019 12:37:00 0
Kaymakam Yurt, vatandaşların sorunlarını dinledi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü gereğince, doğrudan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla 2016 yılından bu yana her hafta düzenli olarak yapılan güvenlik toplantısı bu kez Karabezirgan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ’un başkanlığında  yapılan toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Aytekin Uluhan, İlçe Müftüsü Ayhan Okur, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan  mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı. 

 

ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ OLARAK YÜRÜTÜLÜYOR

 

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt; toplantının amacından söz ederek, bu toplantılarda vatandaşların istek şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

 

SORUNLAR MAHALLE HALKINDAN DİNLENDİ

 

Kaymakam Yurt ayrıca milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkımızın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.  

 

MAHALLE HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

 

Mahalle muhtarının Karabezirgan Mahallesi hakkında kısaca bilgi vermesinin ardından vatandaşlar mahallede karşılaştıkları sorunları dile getirerek sorunlara çözüm bulunmasını istediler.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10