Napoliten Konseri'ne yoğun katılım

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorlarının İtalyan halk şarkılarını seslendirdiği "Napoliten Konseri" sahnelendi. Sanatçıların büyük alkı?

Çerkezköy 11.03.2019 13:16:00 0
Napoliten Konseri

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever katılım gösterdi.

 

SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI

 

İtalya’ya kısa bir yolculuk niteliğinde olan konserde,  E. diCapua, F.P Tosti , E. De Curtis, R.Falvo, L. Denza, C.A.Bixio, G.Cottrau, R.Leoncavallo, S. Cardillo gibi değerli bestecilerden eserler seslendirildi.  Konserde Besnik Ademoğlu, Serkan Bodur, Can Reha Gün, Yoel Keşap ve Muzaffer Soydan’a piyanist Hüseyin Kaya eşlik etti.  “l’tevurriavasa”, “Mattinata”, “Non ti scodardi me”, “Fenesta Che Lucive”, DicitencelloVuie”, “Tu canunchiagne”, “Torna a Surriento”, “Mamma”, “Marechiare”, “O sole mio” gibi parçalar, seyircinin yoğun beğenisini toplarken finalde sanatçılar ayakta alkışlandı.

 

SANATÇILARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Napoliten Konserinin bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlanırken konserin sonunda ise protokol üyeleri tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10