"Kadınlarımız eğlensin, çocuklarımız öğrensin"

Malkara Belediye Akademisi tarafından "Hayat Boyu Öğrenme" sloganıyla düzenlenen kurslar yenileri eklenerek takı tasarım ve çocuklar için İngilizce kursları ile devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Başk

Malkara 12.03.2019 14:21:00 0

Malkara Belediyesi Akademisi tarafından düzenlenen kurslar, takı tasarım ve çocuklar için İngilizce kursları ile devam ediyor.

 

 

 

HEM EĞLENİYORLAR HEMDE ÖĞRENİYORLAR

 

Kadınlara ve çocuklara yönelik verilen kurslarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkara’da hemşerilik bilincini geliştirmek, vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın kişisel gelişimlerini sağlamak için hizmet odaklı çalışmalarız devam ediyor. Hafta içi her gün 10.00 ile 16.00 saatleri arasında 23 kursiyerimizle birlikte takı tasarım kursumuz devam etmektedir. Verilen kurs ile hanımefendilerin ev ekonomilerine katkı sağlaması, el becerilerini geliştirmesi, kalite ve keyifli zaman geçirmeleri sağlanmaktadır. Çocuklarımız için verilen İngilizce kursumuzun amacı ise evrensel bir dil haline gelen İngilizceyi erken yaşlarda öğrenmelerine katkı sağlamaktır. Eğitim programımız anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilere dil bilgisinin temel bilgileri ve temel cümlelerde kullanılacak kelimeler öğretilmektedir. Ayrıca öğretim duyma, yazma, okuma ve telaffuz çalışması yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ilgisini çekmek için derslerimiz de İngilizce oyunlar oynatılarak hem öğrenme hem de keyifli dakikalar geçirme fırsatı sunulmaktadır” şeklinde konuştu.

 

KURSLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

 

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların Malkara Belediye Akademisi kurslarının kayıtları için Camiatik Mahallesi, Şehit İsmet Yiğit Caddesi, No: 2 adresinde yer alan Belediye Akademisi binasına başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise 427 51 66 no'lu telefon numarasını arayarak bilgi alabileceği belirtildi. 

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10