51 moda evi arasında Kısmet Gelinlik de yer aldı

Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4. kez düzenlenen ve 2019 yılının gelinlik modasına yön verecek olan 51 moda evi ve modacısının katıldığı, "Gelin Damat Fashion Day" moda çekimlerinde Çerkezköy A

Çerkezköy 12.03.2019 15:52:00 0
51 moda evi arasında Kısmet Gelinlik de yer aldı

51 modacı ile evlenecek çiftleri Çırağan Sarayı'nda buluşturan Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day’da moda rüzgarı eserken, defileye Çerkezköy’den de Kısmet Gelinlik Moda Evi katıldı. Pazar günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ve Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde yapılan defilenin sunuculuğunu Wilma Elles ve Burak Törün yaparken koreografisini ise Fatih Ömercikoğlu üstlendi.

 

 

 

ÜNLÜ MANKENLER YER ALIYOR

 

Özge Ulusoy, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan, Ece Prim, Şebnem Schaffer, İpek Tanrıyar, Sibel Gökçe, Hatice, Betül Şahin, Tuğba Altıntop, Gözde Mukavelat, Tuğçe Aral, Cansu Taşkın, Hande Aras, Filiz Aydın, Alev Geray, Nady Bondar, Yeliz Barman, Adeliya Yurasli, Simge Tertemiz gibi ünlü mankenlerde defilede yer aldı. Kısmet Gelinlik’in gelinliklerini ise baş manken Didem Taslan ile mankenler Esra Engin, Nurhan Özdemir, Buket, Filiz Aydın, Alev Geray taşırken, 6 gelinlik modeli görücüye çıktı.

 

BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI

 

Defileye en yeni ve en iyi ürünlerle katılarak Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiklerini dile getiren Kısmet Gelinlik Sahibi Dilek Akkoyun, bu projeye Türkiye’nin en ünlü moda evlerinin katıldığını ifade ederek, bu defileye katılmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

 

10 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYOR

 

Kısmet Gelinlik Moda Evi Sahibi Dilek Akkoyun, Kısmet Gelinlik’teki atölyede birbirinden gösterişli gelinlikleri tasarlayarak vatandaşların beğenisine sunduklarını ifade ederek, “Çerkezköy dışında bölgeden de çok fazla sipariş alıyoruz. İlkokul, ortaokul, lise eğitimimi İstanbul Şişli’de tamamladıktan sonra ailemin konfeksiyoncu olmasından dolayı moda eğitimlerine başladım. Ailemin konfeksiyon atölyesi vardı. O dönemler Vakko’ya çalışıyordu. Onlarla gurur duyuyordum. Lise eğitimimin ardından bu alana yöneldim.  Moda ve stilistlik eğitimimin ardından Çerkezköy’e geri dönerek gelinlik mağazası açtık. Yaklaşık 10 yıldır bu alanda faaliyet gösteriyoruz. Her kişiye özel ürünler yapabiliyoruz” şeklinde konuştu.  

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10