El işlerini beğeniye sundular

Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından öğrenci ve velilerin ürettikleri alışveriş filesi, takı, biblo vb ürünlerin sergileneceği kermes açıldı. Tekira Alışveriş?

Süleymanpaşa 12.03.2019 16:17:00 0
El işlerini beğeniye sundular

Kermes’in açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, okul müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

 

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDELİM”

 

Kermeslerin birlik beraberliği güçlendiğini ifade eden Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt “Kermeslere elinden geldiğince destek vererek, el emeği göz nuru çok sayıda işi okullarımıza dolayısıyla çocuklarımıza destek sağlamaları adına  bu tür yardımlaşma çalışmalarına imza atmalarından dolayı mutlu olduğunu belirterek Süleymanpaşa’da birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olan kermeslerin amacının yardım etmek olduğunu unutmayalım ve öğrencilerimizin eğitim görmesi için destek olmaya devam edelim” dedi.

 

“SADECE KAZANÇ DEĞİL FARKINDALIK”

 

Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Suat Aydın “Kermesteki amacımız tabi ki okulumuza yapacağımız işler için kaynak temin etmek.  Ancak bunun yanında devletimizin uygulamaya koyduğu çevreye saygılı ürünler kullanma, ambalaj olarak naylon poşet yerine geri dönüşümlü ürünler kullanma uygulamasına destek vermek. Bu sebeple ürünlerin büyük kısmı file ve bez torba” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da emeği geçenlere teşekkür ederek bol kazançlar dileğinde bulundu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10