Başkan Sarıkurt, projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor

CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, "Biz Olma Zamanı" zamanı sloganıyla başlattığı seçim çalışmaları kapsamında projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

Çorlu 17.03.2019 18:42:00 0
Başkan Sarıkurt, projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor

Çorlulu vatandaşlara huzurlu ve hoşça vakit geçirebilecekleri bir park projesini hayata geçireceklerini ifade eden CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, daha önce Cumhuriyet Parkı ve Gölbaşı Gençlik Parkı projelerini hayata geçirdiklerini hatırlatarak her iki projenin de bölgede tek olduğunu ifade etti.

 

"KÜLTÜR, SANAT, EĞLENCE VE SPOR BU PARKTA BİR ARADA"

 

Bugün Cumhuriyet Parkı ve Gölbaşı Gençlik Parkı'nın sadece Çorlu'dan değil yakın bölgelerden de ziyaretçi akınına uğradığını belirten Sarıkurt, "Yaptıklarımız ortada. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Şehrimizi güzelleştirmek, halkımızın doğa ile iç içe yaşayabilmelerini sağlamak ve bunu yaparken aynı zamanda kültür ve sanatı aynı çatı altında birleştirerek mutlu ve huzurlu bir yaşam alanı yaratabilmek için içerisinde panayır yeri, konser alanları, kütüphane, kapalı otopark, spor alanları ve kafeterya bulunacak ve bölgenin en büyük parklarından biri olacak Kültür ve Sanat Parkı projemizi ürettik. Çorlu halkına panayır yerinde ve konser alanlarında düzenlenecek konserlerde eğlenebilecekleri, kitap okumak istiyorum dediklerinde kütüphanesinden faydalanabilecekleri, spor alanlarında çeşitli spor aktiviteleri yapabilecekleri ve yakınları ya da arkadaşlarıyla kafeteryada zaman geçirebilecekleri bir park sunacağız. Kültür ve Sanat Parkı projemizi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağız ve kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10