"Çamurlu pınar dedikleri Kızılpınar'ı gelip görsünler"

Çerkezköy Belediye Başkanı, Millet İttifakı CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi'nde ikamet eden Erzurumlular tarafından oluşturulan  'Başkan Akay'a G

Çerkezköy 17.03.2019 18:55:00 0

Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet eden Erzurumlular tarafından oluşturulan ‘Başkan Akay’a Gönülverenler Destek Oluşumu’nun kurulmasında önderlik eden Önder Tatlı, “Bizler belediye başkanımız Akay’a eksiksiz destek veriyoruz. Kızılpınar Mahallemize yaptığı hizmetler için de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de Kızılpınarımıza çık daha iyi hizmetler yapacağına da inanıyoruz” dedi. Önder tatlı konuşmasının ardından Başkan Akay’a Erzurumspor atkısı verdi.

 

 

 

 

BİZİM DERDİMİZ DAHA İYİ BİR ÇERKEZKÖY

 

Toplantıda konuşan Başkan Akay, “Bizim derdimiz daha iyi bir Çerkezköy. 5 yıl boyunca yaşadığımız bu topraklarda yaşayıp gördüğümüzü ve yaşadıklarımızı görüp hizmete dönüştürdüğümüz bir beş yıl yaşadık. Yaşadığımız sokakları nasıl daha iyi yaparız diyerek sizlerle birlikte yaşanılır bir hale getirdik. Biz çamurlu bir Kızılpınar aldık. Kızılpınar’da 257 Sokak’ta asfalt ve beton yol çalışması yaptık. 50-60 sokağımızı da çamurdan kurtardık. Kızılpınar’da yaşayan vatandaşlarımız önceki durumu da şimdiki durumu da çok iyi biliyor. Bugün buraya yaptığımız hizmetlerle karşınıza mutlu olarak çıktık. Kızılpınar’daki okullarda dersliklerin durumunu biliyorsunuz.  50-60 kişilik sınıflarda çocuklarımız öğrenim görüyordu. Eğitime verdiğimiz destek ile yapılan okullarla sınıflarda bugün 25-30 öğrenci öğrenim görmekte. Bu çalışmayı sizlerle birlikte yaptık. Bundan böyle de yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetler bundan böyle de kalmayacak artarak devam edecek. Biliyorsunuz futbol sahasının olduğu yeri eğitim alanına dönüştürdük. Ayrıca Osmanlı Caddesi’nde bir belediye arsasını da okul için eğitime tahsis ettik. Yeni dönemde de buralara okul kazandıracağız. Bize bugüne kadar bir şey yapmadılar diyenler bu hizmetleri görmeyenlere adam sen ne yaptın diye sorarlar. Kentini tanımayan sokağını tanımayan caddesini bilmeyen bu topraklara nasıl hizmet yapacak. Çok şükür her mahallemizin cadde ve sokaklarını biliyorum.  Hizmetlerimizi de o sokak ve caddelerde ne yapılması gerekiyorsa eksiklikleri sizlerle  tespit ederek yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kentimize ülkemizin 7 coğrafyasından gelen herkesi kutuplaştırmadan, ayrıştırmadan, kardeşlik duygularını daha da pekiştirerek herkesin belediye başkanı olacağımız söylemiştim ve o şekilde de hizmet etmeye özen gösterdim. Yeni dönemde de sizlerin desteği ile burada yeni okulların yapılmasının önünü açacağız” dedi.

 

 ÇAMURLU PINARI GELSİNLER GÖRSÜNLER

 

Başkan Vahap Akay, “Çerkezköy ilçe merkezinde yaptığımız yeşil alanlar gibi Kızılpınar Mahallemizde de yeşil alanlar  ve çocuk parkları yaparak vatandaşlarımızı buralarda buluşturacağız. Ayrıca Veliköy’de yaptığımız düğün salonun aynısını Kızılpınar Mahallemizde de yapacağız. Bir de Kızılpınar Mahallemize kapalı spor salonu ve semt pazarı yapma sözü veriyorum. Bana inandınız. Bende sizin inancınızı boşa çıkartmadan sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye özen gösterdim. Yeni dönemde de aynı duyarlılıkla sizlere hizmet edeceğim. Buranın adını çamurlu pınara çıkarmışlardı. Gelsinler görsünler çamurlu pınarı bakalım nasıl olmuş. Biz bu topraklara gelen tün vatandaşlarımıza kucak açtık ve onlara hizmet etmeye çalıştık. Herkese el uzatarak sarıp sarmalayan bir anlayışla hizmet etmeye çalıştık. Dostluğumuzu pekiştirdik. 2024’e kadar da yeni yatırımlarla sizlerle el ele kol kola omuz omuza ve yan yana birlikte beraberlik içlinde yürüyoruz. Bu zorlu şartlarda yanımda olan bize inanan siz değerli vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Akay’a konuşmasının ardından Önder Tatlı tarafından tablo hediye edildi. 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10