Kozuva: Çerkezköy'ün önümüzdeki 15-20 senesini kurtarmak istiyoruz

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva bugün saat 14.30'da Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Çerkezköy İl

Çerkezköy 17.03.2019 19:26:00 0
Kozuva: Çerkezköy

Programda kısa konuşma gerçekleştiren Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye meclis üyesi adayı Ömer Güner, kendisine bu görevi veren AK Parti İlçe teşkilatına teşekkür etti. Cumhur ittifakı ile genel siyaset yapıyorsunuz diyenlere tepki gösteren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Birbirimizi düşürmeye çalışıyorlar. Türkiye ve Tekirdağ’da cumhur ittifakına yönelik çok güzel hava var. MHP olarak milletin hizmetkarıyız ve bu milletin emrindeyiz. Belediye Başkan adayımıza yönelik son günlerde millet ittifakından kışkırtmalar geliyor. Başkanımızı karalamaya yönelik kampanyalar var. Zenginliği ve geçmişi ile ilgili konuşuyorlar. Kozuva bugünlere sırtında taşıdığı çimentolarla gelmiştir. Bunu hepimiz biliyoruz. Bunlar iftiralarla olmuyor. Eleştirilere rağmen mütevaziliğini koruyor. 31 Mart günü hepinizi meydanlara bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

“DEVLETİMİZ YANIMIZDA”

 

Alkışlar eşliğinde seçim otobüsü üstünden konuşan Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “ Çerkezköy Belediyesinin 2018 yılında bütçesi 166 milyon civarındaydı. 120 milyon da Büyükşehir’den gelen yatırım bütçesi eklendiği zaman 300 milyon TL oldu. Bu da beş yılda 1.5 milyar TL ediyor. Üç dört park ve heykel ile Çerkezköy büyümez ve gelişmez. Biz Çerkezköy’ün  önümüzdeki 15-20 senesini kurtarmak istiyoruz. Şükrettikçe Allah veriyor. Şükrettik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ve Mustafa Şentop ile ikili ilişkilerimiz güzel oldu. Bu saatten sonra Çerkezköy’e bir şeyler vermem gerektiğini düşündüm. Onun için aday adayı oldum. Cumhurbaşkanımız da bu görevi bize teslim etti. Kendisinden bin kere Allah razı olsun. Devlet yanımızda. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içinde Çerkezköy’e 15-20 yıllık projeler yapacağız” dedi.,

 

“İYİKİ DE YAPMIŞIZ”

 

Kozuva “ Yapacağımız projeleri beş harfi Belediye Başkanı ağzını açıp izlesin. 2014 yılında 41 proje açıklamış bunların sadece 11’ini yarım yamalak yapabilmiş. Biz 30-40 tane olmaz dedik ve 159 proje hazırladık. Bunları rüyamızda görüp hazırlamadık. Yalan atmıyoruz. Çerkezköy için sözümüz söz dedik.Bakanlarımızdan da sözünü aldık. Önümüzdeki beş yıl içinde yapacağız” dedi.

 

 “BİZ O PARKI 800 BİN TL’YE YAPARIZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı  bir kez daha asansör üzerinden eleştiren Kozuva “ Belediyeyi tadilat yaparken kendisine özel parmak izli asansör yaptı. Vatandaşa hak mı bu? Bir katlı bir binada sadece aracıyla otoparka geliyor ve parmak izini okutup makamına gidiyor. Böyle egolu arkadaşımız Çerkezköy’ü yönetmektedir. Ben bunu kabul etmiyorum. Benim başkanım da olamaz. Halkın içinde olduğunu söylüyor ama değil. Tepe piknik alanına yaptığı parka dört milyon fatura kestiğini biliyor muydunuz? Bugün bu parkı sadece 800 bin TL’ye yapabiliriz. 166 milyon bütçenin nereye gittiğini görüyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10