Abban çifti, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi. Çerkezkö

Çerkezköy 19.03.2019 13:41:00 0
Abban çifti, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları için Çerkezköy Polisevi’nde yemek düzenledi.

 

 

 

 

KİMLER KATILDI?

 

Saat 19.30’da Çerkezköy Polisevi’nde düzenlenen yemeğe Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli ve eşi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, hayırsever Serkan Karagöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve muharip gaziler, kamu kurumlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

 

 

 

 

MİSAFİRLERİNİ KAPIDA KARŞILADI

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, yemek öncesi konukları kapıda karşıladı. Abban, masaları da tek tek gezerek şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile sohbet etti. Yemek, imam Eyüp Özdemir’in duası ile son buldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10