"Sen önce vatandaşın boğazını değil, vatandaşın elini sıkmayı öğren"

Seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı Küçükyaylalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Ad

Kapaklı 19.03.2019 15:22:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı Küçükyaylalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  

 

 

 

 

ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

 

Vatandaşlara projelerini tanıtan Mandalı, anket verilerini de paylaşarak, “Anket sonuçlarımız gösteriyor ki Karaağaç Mahallemizde yüzde 45’e yüzde 55 öndeyiz. İnönü Mahallemizde ise yüzde 30’e yüzde 65 gibi bir farklı bir sonuçla ilerliyoruz. Teşekkürler Kapaklılı hemşehrilerim” dedi.

 

 

 

 

İLÇE BAŞKANLARI KONUŞTU

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ziyaret, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in konuşmasıyla devam etti.

 

 

 

 

HALKIMIZLA EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE OLMAYA DEVAM ETTİK

 

İlçe başkanlarının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Dün, sabahtan akşama kadar Kazak Gölü’nde Kapaklımızın geleceği olan çocuklarımızla ve onların çok kıymetli aileleriyle buluştuk. 15 yıldır olduğu gibi halkımızla el ele, gönül gönüle olmaya devam ettik” dedi.

 

KAPAKLI’YA BAKAN GETİRSEN NE OLUR!

 

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’e göndermede bulunan İrfan Mandalı, “Biliyorsunuz, bizim 5 yılda bir ortaya çıkan arkadaşımız var. O da aynı saatlerde Bakan için hazırlık yapmış. Arkadaşımız daha önce bana 2 kez yenildiği içinkendisine güvenemiyor. E vatandaşla da pek arası yok. Bakana demiş ki; ‘Sayın Bakanım, ben kendime pek güvenemiyorum, sen bu işe bir el atsan’ demiş. Bak güzel kardeşim. Sen bunca sene vatandaşın yüzüne bakmamışsın. Bu saatten sonra Kapaklı’ya Bakan getirsen ne olur, Başbakan getirsen ne olur? 2 dönemdir yeniyorum seni. Hala öğretemedim sana. Buraya Bakan getirmekle olmaz senin işin. Sen önce vatandaşın boğazını değil, vatandaşın elini sıkmayı öğren. Sen buraya yatırım getiremedin ama biz buradayız merak etme. Çarşamba günü hem kültür merkezimizi hem de Pınarça’daki Çok Amaçlı Salonumuzu açacağız” dedi.

 

SEN GÖLGE ETME YETER

 

Kapaklı Küçükyaylalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni dolduran vatandaşlara proje sunumu yapan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı; “Sizlere sunduğumuz her projeyi yapacak güçteyiz. 15 yıldır bu topraklara hizmet ediyoruz. Kapaklı her yıl binlerce göç alıyor. Bu göç dalgası, hizmet ihtiyacını da sürekli artırıyor. Buna rağmen 15 yıl boyunca bir kuruş faiz ödemedik. Çok şükür borçsuz bir Belediyemiz var.  Hepinizin bildiği gibi yollarımızı asfaltlamak için Karaağaç’a geçici bir asfalt plenti kurduk. Ancak bizim hizmet etmemizi istemeyenler iktidar gücünü kullanarak şantiyemizi durdurdu. Hem sizleri hizmetten mahrum bıraktı hem de kamuyu zarara uğrattı. Şimdi de çıkmış ‘Hizmet edeceğim’ diyor. Biz hizmeti zaten yapıyoruz. Sen gölge etme yeter” dedi.

 

KAPAKLI’YA NASIL BİR FAYDAN DOKUNACAK BE ADAM!

 

Kapaklı’da birçok sanayi kuruluşunun olduğunu ifade eden Başkan Mandalı,Zaten hava kalitemiz çok kötü. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de termik santral belası sardılar başımıza. Neyse ki sislerin de desteğiyle bu belayı durdurduk! Biz bu beladan kurtulmak için mücadele ederken, bu arkadaşımız koltuğundan olmasın diye sesini bile çıkaramadı. Yahu senin Kapaklı’ya nasıl bir faydan dokunacak be adam!” ifadelerine yer verdi.

 

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

24 Mart Pazar günü saat 14.00’da konvoy ve Kazak Gölünde pikniğin olduğunu ifade eden Başkan Mandalı, tüm Kapaklılı vatandaşları davet etti.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10