Kaymakam Abban ödülü Bakan Soylu'nun elinden aldı

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Projem Türkiye" Yarışmasında 8 Bakanlık yetkilisinden oluşan İçişleri Bakanlığı Proje Değerlendirme Kurulu tarafından 1102 proje arası

Çerkezköy 20.03.2019 19:13:00 0
Kaymakam Abban ödülü Bakan Soylu

Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016 yılı sonunda başlatılan ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Projem Türkiye’ yarışmasında ödüle layık görülmüştü.

 

 

 

 

ABBAN VE GÜMÜŞ KATILDI

 

İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu “Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar Yarışması” nda Çerkezköy ödüle layık görüldü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı “Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar Yarışması” ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’te katıldı. Programda İçişleri Bakanlığı Proje Değerlendirme Kurulu tarafından 1102 proje arasından kültürel kategoride ilk 3’e girerek ödül kazanan “Bir Sınıf Donat Adını Yaşat” projesinin ödünü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10