Akıllı Telefon Uygulaması hayata geçirildi

Yeni bir uygulamayı daha hayata geçiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü akıllı telefon uygulamasını geliştirerek, android işletim sistemindeki akıllı telefon kullanan kişilerin

Çerkezköy 21.03.2019 12:29:00 0
Akıllı Telefon Uygulaması hayata geçirildi

ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü ekibi tarafından akıllı telefon uygulaması geliştirildi. Bu uygulamayla öncelikli olarak android işletim sistemindeki akıllı telefon kullanan kişilerin uygulama kapsamında ÇOSB hizmetlerine ulaşabilecekleri kaydedildi.

 

2019 YILI İÇİNDE PROJENİN IOS UYGULAMASI DA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

 

ÇOSB Müdürlüğü çalışanlarından oluşturulan ‘Dijital Dönüşüm Atölyesi’nde çıkan fikir sonunda çalışmalarına başlanılan akıllı telefon uygulamasıyla ÇOSB Bölge Müdürlüğünün tüm hizmetlerine akıllı telefon kullananların hızlıca erişebileceklerini ifade eden yetkililer, “Değişen zamana uyum sağlayan ve yüzünü geleceğe çeviren ÇOSB, mobil uygulamasıyla da dünyaya açılarak yeni iletişim yolları ile kaliteli hizmetlerine devam edecek. Veri tabanının hazırlanması, ekran tasarımı, kodlama ve test sürecinin tamamının ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü tarafından yapıldığı android uygulamasının ardından 2019 yılı içinde projenin IOS uygulaması da tamamlanması planlanıyor” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10