Çok amaçlı spor salonu hizmete açıldı

Kapaklı Belediyesi tarafından bir süre önce Pınarça Mahallesi'nde yapımına başlanan ve içinde muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu ve 19 araçlık bir otopark bulunan Pınarça Bülent E

Kapaklı 21.03.2019 13:03:00 0
Çok amaçlı spor salonu hizmete açıldı

Önceki gün saat 18.00'da gerçekleştirilen açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, STK temsilcileri, Pınarça Muhtarı Özcan Bozkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programın açılış konuşmasını ise Bülent Ecevit Çok Amaçlı Salonu'nu inşa eden Hida Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dursun gerçekleştirdi. Dursun “ 13 Mart 2018 yılında yapımına başladığımız Çok Amaçlı Salonumuzu bugün itibariyle 12 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak Kapaklı halkının hizmetine açıyoruz. Çok Amaçlı Salonumuzun bu kadar kısa sürede tamamlanması, belediyemizin tarafımıza düzenli olarak ödediği hak edişleri sayesindedir. Bunun için Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'ya ve bu projede emeği geçen belediye personeline yürekten teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

 

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Dursun’un ardından konuşan Pınarça Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya ise; ''Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkanımıza, mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde iki başkanımıza da başarılar diler, bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Çok Amaçlı Salon'un mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

 

Pınarça’nın önemli bir değere sahip olduğunu ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Bugün Pınarça'nın 5 yıl önceki heyecanını gördüm. Seçilmeden önce Belediye Başkanımız ile seçim çalışmaları kapsamında ne zaman Pınarça'ya gelsek, bize büyük bir sevgi ve muhabbet gösterdiler. Bu sevgi her gittiğim yerde Pınarça'dan bahsetmeme sebep olmuştu. Pınarçalılar 'Bize hizmet getirin' dediğinde biz bunu görev olarak saydık ve elimizden geleni yapmaya çalıştık. Böyle bir tesisin de Pınarçamıza kazandırılması çok önemli bir şey, bu tesisi mahallemize kazandıran Başkanımız Mandalı'ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“TEMİZ ENERJİYE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Konuşmasına başlarken Pınarçalı vatandaşların termik santral mücadelesini hatırlatan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun “ Öncelikle hanımlarımızın, annelerimizin ellerinden öpüyorum. Onların vermiş olduğu mücadele sonrası Pınarçamıza yapılmak istenen Termik Santral'e, Danıştay kararı ile dur dedik. Birileri 'Termik Santral' derken, geçen gün açılışını yaptığımız Rüzgar Enerji Santrali'nde Başkanımız onlara çok güzel bir yanıt verdi. Aynı saatlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız da Malkara'da Güneş Enerji Santrali'nin açılışını gerçekleştirdi. Yani biz temiz enerjiye önem veriyoruz, doğayı koruyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz önemli hizmetlere adım atmıştır.  Bunlara ek olarak 11 ilçede 11 okul yapan Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve meclisini kutluyorum. Yapılan bu güzel yatırımlara bir örnek de Belediye Başkanımız İrfan Mandalı bugün Çok Amaçlı Salon'u hizmete açıyor. Bu görevler aslında merkezi yönetimin. Okul yapmayan Milli Eğitim'in görevini Büyükşehir, spor salonu yapmayan Spor Bakanlığı'nın görevini de Kapaklı Belediyesi üstlenmiştir. Kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

 

“YAKIŞIR HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Konuşmasına salonun ismini verdikleri Bülent Ecevit’in şiiri ile başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı”  Ve bu şiiri Termik Santral mücadelesinin simgesi olan kadınlarımıza armağan ediyorum.'' diyerek konuşmalarına başlayan Mandalı, Bülent Ecevit'in 'Köylü Kadınlar' şiirini okudu. Ecevit'i anmayı da ihmal etmeyen Başkan Mandalı, konuşmasına şu ifadelerle devam etti; ''Bu vesile ile rahmetli Ecevit'i sevgi ve saygıyla anıyorum. Sizlerin huzurlarınızda bir kez daha Pınarça'lı teyzelerimize şükranlarımı sunuyorum. Pınarçamıza birlikte sahip çıktık. Eğer bugün Termik Santral değil, böyle güzel bir spor tesisini açabiliyorsak bu sizlerin sayesindedir. Sizin bizlere gösterdiğiniz teveccüh bizleri cesaretlendiriyor. Biz de sizlerden aldığımız destek ile size yakışır hizmetler yapmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“BİZ DEĞİL İCRAATLERİMİZ KONUŞUR”

 

Mandalı “ Bugün açılışını yapacağımız Bülent Ecevit Çok Amaçlı Salon ile Pınarçamız artı bir değer kazanacaktır. Bu salonun içerisinde düğün salonu, spor salonu, muhtarlık binası ve otopark yer alıyor. Masa tenisi müsabakaları düzenleyerek gençlerimizin geleceğine katkı sunuyoruz. Tabi bununla yetinmeyerek gelecek dönem Çok Amaçlı Salonumuzun önünde meydan düzenlemeleri ve park yenilemeleri yaparak sizlere hizmetlerimizi sunacağız. Beş yılda Kapaklı için önemli hizmetleri faaliyete geçirdik. 2019'un ikinci yarısında yaptığımız girişimlerle Pınarçamızı doğalgazla buluşturacağız. Hemen ardından yol, kaldırım gibi üstyapı çalışmalarını da Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak gerçekleştireceğiz. İş bilenin, kılıç kuşananın derler. Bizler sizlere hizmet etmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bugün önce Kapaklı'da Atatürk Kültür Merkezimizi, ardından Bülent Ecevit Çok Amaçlı Salonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Tabiri caizse birileri gibi boş konuşmuyoruz. Yalanla, dolanla işimiz yok. Biz değil, icraatlarımız konuşuyor.'' şeklinde konuştu.

 

“ANKETLERİ BİLE SAHTE”

 

Programda üstü kapalı Cumhur ittifakı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e göndermede bulunan Mandalı “ Geçtiğimiz gün iki mahallemizin anket sonuçlarını paylaştık. Çok şükür güzel işler yapmışız ki vatandaşlarımızın desteği sürüyor ve ankette açık ara öndeyiz. Ben anketi paylaşınca bunları bir telaş sarmış ki aynı akşam bir anket paylaşmışlar. Az önce söylediğim gibi bizim yalanla, dolanla işimiz yok; icraatlarla konuşuyoruz. Dedim ya bunlar da bir anket paylaştı; meğer anket sahteymiş. Güzel kardeşim vatandaşa sarılman sahte, anketin de sahte. Senin neyin doğru ki? Bak işine be kardeşim!'' dedi. Konuşmaların ardından Bülent Ecevit Çok Amaçlı Spor Salonu'nun açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10