İrfan Ak Kozuva'yı hemşerileriyle buluşturdu

Cumhur İttifakı  AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı İrfan Ak bugün Lemar düğün Salonu'nda gerçekleştirdiği kahvaltıda Vanlı hemşerilerini kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 24.03.2019 19:23:00 0
 İrfan Ak Kozuva

Bugün Lemar Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya  Tüm Kalkınma Girişimci  İş Adamları Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, TÜMKİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, TÜMKİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün, Trakya Vanlılar Derneği Başkanı Şevket İçem,  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Cumhur İttifakı  AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 26. Dönem  Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Belediye Meclis üyesi adayları, partililer ve Vanlılar katıldı.

 

 

 

 

“KOZUVA VE AKAY DAVASI DEĞİL”

 

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye meclis üyesi adayı İrfan Ak “ Cumhur İttifakı'nın teveccühü ve kıymetli hemşerilerimin desteği ile Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak bugün burada sizlerle bir araya gelmek istedim. Seçim süresince desteklerini esirgemeyen ve bizlere iş yerlerinin evlerinin kapılarını açan, samimi ilgi ve alakalarıyla bizlere güç katan bundan sonra kalan 6 gün içerisinde desteklerini aktırarak yanımızda olacağına inandığım Vanlı hemşehrilerime, kardeşlerime yanımda olduklarına inandığım kardeşlerime teşekkür etmek için bu kahvaltı programında bir araya geldik. Aslında bu dava Süleyman Kozuva yada Vahap Akay davası değildir. Bu dava Kızılpınar'da 90 yaşında tek ayağı protez olan Osman amcanın davasıdır. Bu dava Fevzipaşa'da tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mert'in davasıdır. Bu dava Bağlık'ta 10 çocuk annesi Saliha annenin  davasıdır. Bu dava yıllarca üniversite kapılarında gözyaşı dökmüş kızlarımızın davasıdır. 1 Nisan tarihinden itibaren inşallah belediye başkanımız olacak olan Süleyman Kozuva kardeşim ile sizlere hizmet etmek için, Çerkezköy Belediye Meclisi'nde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Derdinize derman olacağım, birlikte üretip hep birlikte Çerkezköy'ün hizmete kavuşturacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

“ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

 

Ak’ın ardından konuşan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’ da “Atatürk’ten sonra çıkan 100 yılın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak bizim görevimiz. 2017 yılında kurulan, 2018’de 6 marka ödülü alan bir dernek olarak 81 ilde örgütlenmek için yola çıktık. Biz kullanılan, bölünen bir toplum değiliz. Bizi Türk-Kürt kavgasında yenemediler, Alevi-Sünni kavgasında yenemediler, 15 Temmuz’da yenemediler, ekonomide de yenemeyecekler” dedi.  2 dönem Kızılpınar Belediye Meclisi’nde, 1 dönem de Çerkezköy Belediye meclisinde meclis üyeliği yapan Vanlıları temsil eden iş adamı Seyithan Caferoğlu, Türk bayrağını 2019-2024 döneminde Vanlıları temsilen Cumhur İttifakı  Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı İrfan Ak’a teslim etti. İrfan Ak da Caferoğlu’na katkılarından dolayı meclis üyesi Seyithan Caferoğlu’na plaket takdim etti.

 

“BU BİR SEÇİM İTTİFAKI DEĞİL”

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise, “Cumhur İttifakı bir seçim birlikteliği değil. Bu memleket bölünmesin, bu ezan susmasın, bu bayrak inmesin diye kurulmuş, bin yıldır kardeş olarak yaşadığımız topraklarda etle tırnak olduğumuz topraklarda, şehitliklerde dedelerimizin koyun koyuna yattığı topraklarda bin yıl daha rahat çocuklarımız, gelecek nesillerimiz yaşasın diye kurulmuş bir ittifaktır. Ekonomik baskılarla bugün  bizi yıldırmaya uğraşıyorlar yine kol kolayız. Biz etle tırnağız. Birbirimizden ayrılmayız. Türk de benim, Kürt de benim, Alevi de benim, Laz da benim. Tüm vilayetlerden işi için aşı için gelip Çerkezköy'e gelen diğer kardeşlerimiz gibi bende sizin bir kardeşinizim ”diye konuştu.  

 

“O BAHARI BİRLİKTE BİZ YAŞAYACAĞIZ”

 

Aydeniz’in ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök “ 31 Mart günü bir yerel seçim var. Çok daha önemlisi, karşımızdaki zihniyet reisimizi tartışmaya açmaya niyetli. En son ekonomik darbeye yeltendiler. Ellerinden geleni yaptılar, ama biz Cumhurbaşkanımıza ‘dik dur eğilme, bu millet seninle’ dedik. Yine diyoruz. Biz sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı yine Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. 1 Nisan itibariyle onun liderliğinde ekonomimizde de düzelme olacak.  ‘Martın sonu bahar’ diyenlere  sesleniyorum O baharı birlikte  biz yaşayacağız” diye konuştu.

 

“VANLILARA AYRICALIK YAPARIZ”

 

Programda son konuşmayı gerçekleştiren Cumhur ittifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “ Çerkezköy Belediyesi’nin yıllık bütçesi 170 milyon lira. Bunun yüzde 60’ı doğrudan teminle harcandı. Çerkezköy’ün bütçesi çarçur ediliyor. İnşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde  sizlerin desteğiyle sandıkları patlatacağız, suya yüzde 50 indirim yapacağız.31 Mart akşamı hepinizi belediye meydanına davet ediyorum” dedi. Kozuva’nın konuşmasının ardından Vanlılar Cumhur ittifakı adayı Süleyman Kozuva’dan dernek yeri talebinde bulundu. Kozuva da “ Projelerimiz içinde tüm derneklere yer tahsisi var. Ama Vanlılar için ayrıcalık yaparız”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10