Öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde faaliyet gösteren Çerkezköy Merkez Kız Öğrenci Yurdu tarafından Atatürk Caddesi'nde cumartesi günü açılan kermes vatandaşlar yoğun ilgi gÃ

Çerkezköy 24.03.2019 19:41:00 0
 Öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Kermesten elde edilen maddi kazancın dernek yönetimi  tarafından öğrenciler için kullanılacağını kaydeden Çerkezköy Merkez Kız Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı İbrahim Narçın,” Kermese katkı ve destek sağlayan duyarlı ve hayırseverlere buradaki  gençlerimin  okumasına katkı sağladıkları için   teşekkür etti. Narçın, “Kızlara hizmet veren, onların güzel bir şekilde yetişmeleri, ahlakları ve ibadetleri noktasında da onlara yardımcı olmaya gayret gösteren Çelebi Kız Öğrenci Yurdu’nun düzenlediği kermese tüm Çerkezköy halkımızı bekliyoruz. Kermesimiz 31 mart pazar gününe kadar   açık kalacak” dedi.

 

KERMES 31 MART PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK

 

Çerkezköy Merkez Kız Öğrenci Yurdu  Dernek Başkanı İbrahim Narçın, “Öğrencilerimizin yararına  yaptığımız kermesimizde ev hanımı hayır severlerimiz evlerinde el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları yemek çeşitleri, tatlı çeşitleri, börek çeşitleri,kurabiyeler ve esnaflarımızın kermesimize bağışladıkları bayan, erkek ve çocuk giysileri, kermeste satışını yaptığımız ızgara köfte ve döner satışından  elde edilecek gelirin tamamını Çerkezköy Merkez Kız Öğrenci yurdunda kalan talebe kızlarımız için harcanacak. Her gün sabah saat 11.00’de açılacak olan kermesimiz akşam saat 19.00’a kadar açık kalacak. 15 gönüllü hayırseverimizin hizmet verdiği kermeste satışa sunduğumuz gıda ve giysilerin çok cüzi bir fiyatla satışı yapılmakta olup vatandaşlarımızın kermesimize katkı sağlayarak destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10