Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması" düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle yapılan faaliyetler kapsamında 81 il genelinde düzenlenen "Lise Öğrencileri A

Tekirdağ 26.03.2019 14:34:00 0
Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması

Tekirdağ İl Müftülüğü’nde yapılan yarışmaya; Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Araştırma Görevlisi Meltem Can, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Yerlikaya, Tekirdağ İl Müftülüğü Şube Müdürü Ali Aydın ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Vaiz Şerafettin Poyraz’ın jüri üyesi olarak görev yaptığı yarışmaya; İl Müftü Yardımcıları İsmail Hısım ve Melek Cingöz’ün yanı sıra öğrenci velileri, İl Müftülüğü personeli ve öğretmenler katıldı.

 

MELEK ÇENGEL BİRİNCİ OLDU

 

İlçeler bazında yapılan ilçe birinciliği yarışmasında birinci olarak il birinciliği yarışmasına katılan öğrenciler İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini ezbere okudular. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Çorlu’dan Melek Çengel birinci, Süleymanpaşa’dan Tuğcan İşler ikinci ve Muratlı’dan Muhammed Alten ise üçüncü oldu.

 

HEDİYE VERİLDİ

 

Dereceye giren öğrenciler, jüri üyeleri tarafından ödüllendirilirken yarışmaya katılan tüm öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10