Bakan Çavuşoğlu'dan Çerkezköy'de esnaf ziyareti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Çerkezköy'e gelerek esnaf ziyaretinde bulundu.  Partililer tarafından Çerkezköy gişelerinde karşılanan Bakan Çavuşoğlu, Kızılpınar M

Çerkezköy 27.03.2019 17:21:00 0
Bakan Çavuşoğlu

Bugün sabah saatlerinde Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi’ne gelen Bakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Mülayim Kuru, İlçe Başkanı Ümit Kök ve Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve partililer ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve bol bol fotoğraf çektiren Çavuşoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

 

PARTİLİLER İLE ÇAY İÇTİ

 

Kızılpınar Mahallesi’nden ayrılan Çavuşoğlu, seçim otobüsü ile ilçe merkezine giderek belediye meydanında bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Canlı yanından Antalya Korkuteli’ndeki mitinge bağlanan Çavuşoğlu “ Sizlere Çerkezköy’den hitap ediyorum. Sizlerle olmak isterdim. Çalışmalara katılmak için geldik. Tekirdağ milletvekilleri, il başkanı ve ilçe başkanları adaylarımızın tüm kardeşlerimizin sizlere selamı var. Orada bulanan tüm arkadaşlarımıza Ömer İşlek kardeşimize sevgilerimizi gönderiyoruz. İnşallah bu gece Korkuteli’nde olup çorba ve çay içmeye geleceğim. Telafi etmek istiyoruz. Ömer İşlek’e sahip çıksınlar. Cumhur ittifakının Korkuteli’ndeki Adayı Ömer İşlek’tir. Hepimiz arkasındayız. Enerji bakanımız sizlere müjde verdi. En kısa zamanda doğalgazı ilçemize getireceğiz” dedi. Seçim standında partililer ile birlikte çay içen Bakan Çavuşoğlu daha sonra Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra karayolu ile Çorlu’ya hareket etti.

 

 

 

 

ERGENE VE MURATLI’YI DA ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy’ün ardından Ergene’ye geçen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru ile birlikte Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir deri fabrikasını ziyaret etti. Burada AK Parti Ergene İlçe Başkanı Avukat Cem Karaca, Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu yemekhanede işçilerle birlikte öğlen yemeği de yedi. Bakan Çavuşoğlu buradaki ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte Muratlı’ya geçerek, esnafları ziyaret etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10