Başkan Mandalı, mahalle sakinleriyle buluştu

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, mahalle mitinglerine İsmetpaşa Mahallesi'nde sürdürdü.  1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve

Kapaklı 28.03.2019 16:08:00 0
Başkan Mandalı, mahalle sakinleriyle buluştu

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Sitespor ve Kapaklısporlu kardeşlerimiz alın teri dökerek burada birlik ve beraberlik içerisinde spor yapıyorlar, İlçemizin ismini duyuruyorlar. Kapaklıspor ve Sitesporu hep beraber başta Bölgesel Amatör Lig’e sonra da daha üst liglere çıkaracağız” dedi.

 

 

 

2019 YILI SONUNA KADAR HİZMETE AÇILMIŞ OLACAK

 

İnsanları hiçbir zaman ayrıştırmadıklarına dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Bunlar yerel seçimi genel seçim havasına sokmaya çalışıyorlar. Hadi bak işine be kardeşim! Böyle bir şey yok! Bizim dere ıslah çalışmamız var. Önümüzdeki aylarda ıslah çalışması Karaağaç Deresi’ne kadar bağlanacak. Bahçelievler Mahallemizle İsmetpaşa Mahallemizi birbirine bağlayacak olan Modern Yaya Üst Geçit projemizin yapılmasıyla ilgili herhangi bir problem yok. 2019 yılı sonuna kadar hizmete açılmış olacak” dedi.  

 

2021 YILI İTİBARİYLE ORAYI DA HİZMETE AÇACAĞIZ

 

Geçtiğimiz yıllarda söz verdikleri spor salonunu 2020 yılına kadar hizmete sunacaklarını ifade eden Mandalı, “Bülent Ecevit Parkımızda işletmeciyle ilgili bir problem oldu. Ama artık Belediye olarak biz işletiyoruz orayı. Bülent Ecevit Parkımızı en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Orada konserler, tiyatrolar gerçekleşecek. Hep birlikte eğleneceğiz. Önümüzdeki aylarda bekçi de görevlendireceğiz. Herkes huzurlu, güvenli bir ortamda eğlenip dinlenebilecek. Kapaklı Pazar Yeri ihtiyacı var. Hemen Bülent Ecevit Parkı yanındaki alanda 2021 yılı itibariyle orayı da hizmete açacağız inşallah” dedi.

 

BAKAN GİTTİ, PARA DA GİTTİ!

 

Kapaklı’nın en büyük sorunlarından birinin Yıldızkent Kavşağı olduğunu ifade eden Mandalı, “2018 yılı itibariyle buraya Bakanımız geldi ve bize söz verdi. ‘Bu yıl bu kavşağa dal – çık ve üst geçit yapacağız ve burada mağduriyet yaşamayacaksınız. Karayolları’nı arıyorum ve çalışmalar başlayacak. 40 milyon TL hazır’ dedi. Biz bekledik yatırım gerçekleşsin diye. 24 Haziran genel seçimleri geldi. Bakan gitti, para da gitti. Şimdi de söz veriyorlar 2019’da yapılacak diye. Biz bekliyoruz. Bu vatandaş bu hizmeti bekliyor.” diye konuştu Mandalı ardından, arkasından gelen binlerce vatandaşla birlikte İsmetpaşa Mahallesi’ni gezen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Emlak Konutları, Yıldızkent ve Danış Center istikametinde yürüyerek Mahalle sakinlerini selamladı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10