Temele ilk harç atıldı

Kızılpınar Mahallesi'nde Yunus Emre Camii yanında yapılacak olan Kuran Kursu'nun temeli bugün saat 11:30'da düzenlenen temel atma töreni atıldı.

Çerkezköy 28.03.2019 17:28:00 0
Temele ilk harç atıldı

Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen temel atma törenine;  Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şakir Aydın, meclis üyeleri Binali Yıldırım, Dilaver Burak, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları İrfan Ak, Kamil Yiğit, Ahmet Yıldız, Mikail Çelik ve vatandaşlar katıldı.

 

EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

 

Çerkezköy İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin’in dua etmesi ile başlayan temel atma töreninde kurban kesilmesinin ardından ilk temel atıldı. Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şakir Aydın, Temeli atılan Kuran Kursu en kısa zamanda tamamlanacak. Kuran Kursumuz en kısa zamanda tamamlanacaktır. 200 metrekare alana sahip olan kursumuzun içerisinde imam ve müezzin evi, yemekhane ve Kuran Kursumuz olacaktır. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10