Başkan Akay personeli ile vedalaştı

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay beş yıl boyunca görev yaptığı personeli ile son mesaisinde vedalaştı. Beş yıl boyunca belediye personeli i

Çerkezköy 29.03.2019 16:29:00 0
Başkan Akay personeli ile vedalaştı

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay belediye nikah salonunda gerçekleşen toplantıda belediye personeli ile bir araya geldi.

 

 

 

 

“HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”

 

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bugün beş yıllık bir helalleşme yapacağız. Bizim görevimiz sandıkta başlıyor ve sandıkta bitiyor. 30 Mart 2014’te göreve başladık. Bizler öncede de belediyeye hizmet eden çalışma arkadaşlarımız var. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

 

HEPİNİZİN ALIN TERİ VAR

 

Beş yıllık süre zarfında daha güzel bir Çerkezköy için mücadele ettiklerini kaydeden Akay” Yeri geldi birbirimizi çok sevdik yeri geldi darıldık ve barıştık. İşin temelinde Çerkezköy’de bir taşın üzerine bir taş nasıl koyarız demek vardı. Bu beş yıllık dönemde bugün seçim meydanlarında anlattığım hikayenin özünde bu belediye çalışanlarının hepsinin emeği alın teri var. Çerkezköy’de taş üstüne taş koyduysak eğer beş yılda burada bulanan ve bulunmayan görevleri başında olan hala görev yapan Çerkezköy belediyemin personelleri sayesinde var.  Emeğin hakkını teslim edelim” diye konuştu.

 

“DERDİMİZ TASAMIZ YOK”

 

Akay “  Beş yıl boyunca Çerkezköy’e personelimiz ile beraber bu topraklara hizmet etmeye çalıştım. Bizimle beraber beş yılda da hizmet eden tüm personelimize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. İnşallah yeni beş yıl nasip ve kısmet olur. Vatandaşın takdiri ile gerçekleşecek. Vatandaş ne derse 31 Mart akşamı o olacak. Derdimiz tasamız yok. Çerkezköy belediyesi bütün çalışma arkadaşlarıyla beraber yeni beş yıla aynı çalışma kararı ile gidecektir. Ben buna inanıyorum. 31 Mart akşamı bize görev nasip olursa hep birlikte ertesi gün belediyede buluşacağız. Çalışan, çabalayan, emek koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10