"İstihdam Seferberliği 2019" bilgilendirme toplantısı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi ve Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen "İstihdam Seferberliği 2019" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çorlu 29.03.2019 17:09:00 0

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu’nda yapılan toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Sedat Çelik, İşkur Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Aslıhan Moğulkoç  ve üyeleri katıldı.

 

“HER TÜRLÜ YATIRIMCININ YANINDAYIZ”

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlattığı istihdam seferberliğini açıklamak, duyurmak anlatmak istiyoruz. İstihdam seferberliğinde farklı teşvikler sunulmaktadır. Ülkemizde üretim ve ihracatta önde gelen birçok firmayı bünyesinde barındıran Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin bu teşviklerden yararlanarak istihdamın artmasına vereceği destek ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.  Bu ülke bizim, ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak huzurlu ve müreffeh bir şekilde yaşanmasına vesile olacak her türlü yatırımcının yanındayız” dedi.

 

SUNUM YAPILDI

 

Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Sedat Çelik, İşkur Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Aslıhan Moğulkoç  2019 İstihdam Seferberliği, Teşvikler, İlave İstihdam ve Ücret Destekleri konularında sunum yaparak katılımcılara bilgi verdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10