Karadeniz yemekleri beğeniye sunulacak

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Edip Arıcan Sokak No: 4'te faaliyet gösteren Enesoğlu Pastanesi'nin 2. katında hizmete sunulan ve işletmeciliğini Taner Diş ve Mustafa Demirtaş'ın yaptığı Gül

31.03.2019 14:37:00 0
Karadeniz yemekleri beğeniye sunulacak

Önceki gün saat 20:00’de düzenlenen açılışa Engelli Aileleri Güçlendirme Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Kocak, Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Ak Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, hayırsever Serkan Karagöz ve çok sayıda işletme sahibi katıldı.

 

KARADENİZ YEMEKLERİ SUNULACAK

 

İşletme Sahibi Taner Hidiş ve Mustafa Demirtaş ve davetlilerin açılış kurdelesini kesmesi ile başlayan programda konuşan İşletme Sahibi Mustafa Demirtaş, “Açılışını yapmış olduğumuz Güloğlu Restaurant Karadeniz yemeklerimizi yapacağız. İnşallah bizim ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun. Tüm halkımızı bekleriz” şeklinde konuştu.

 

 

ŞARKILARINI SESLENDİRDİLER

 

Demirtaş’ın konuşmasının ardından davetlileri programda yer alan yerel sanatçıların söyledikleri şarkılarla keyifli dakikalar geçirdi. İlk olarak Ses Sanatçısı Bülent Yılmaz’ın şarkılarını seslendirmesinin ardından Ses Sanatçısı Yaprak sahne aldı. Program çeşitli ikramların verilmesiyle son buldu.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10