Mücadelenin galibi Çetin oldu

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, resmi olmayan sonuçlara göre Kapaklı Belediye Başkanı oldu. Kapaklı'da üç dönemdir görev yapan Millet İttifakı ada

Kapaklı 1.04.2019 00:57:00 0
Mücadelenin galibi Çetin oldu

Aylardır merakla beklenen 31 Mart seçimleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Kapaklı’da sonuçlandı. Kapaklı’da üç dönem belediye başkanlığı yapan ve bu dönemde de seçimlere millet ittifakının adayı olarak katılan İrfan Mandalı rakibi Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çetin’e kaybetti. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur ittifakı Adayı Mustafa Çetin yüzde 52’lik oy oranı ile Kapaklı’nın yeni belediye başkanı olurken, Millet ittifakı adayı İrfan Mandalı ise yüzde 43 oyda kaldı.

 

SAATLERCE KUTLADILAR

 

Sonuçların açıklanmasının ardından Kapaklı belediye meydanında toplanan Cumhur İttifakına gönül verenler zaferlerini kutladı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu Kapaklı’da binlerce partili zafer coşkusunu saatlerce kutladı. Kapaklı Eski Belediye Meydanı'nda gerçekleşen kutlamalara katılan Kapaklı’nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mustafa Çetin kendisini bekleyen binlerce partiliye seslendi.

 

"ANKARA'NIN KAPILARINDA YATACAĞIZ"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra hep beraber bir olacağız, biz olacağız, Kapaklı'yı şaha kaldıracağız şaha. 81 vilayetten Kapaklı'yı yuva yapmış değerli kardeşlerim. Şimdi yeni bir sayfada yazılacak güzel hikayelerimiz var. İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında 2023 yılında bu meydanda sizlerle beraber çok daha coşkulu bambaşka bir Kapaklı'da kutlamalarımızı yapacağız. Bugün şehri bize emanet etiniz. Bu emaneti namusumuz gibi kabul ederek koruyacağıma şeref sözü veriyorum. Belediyenin her kuruşuna elimi sürdüğümde tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğunu bilerek düşünerek harcayacağıma, ona göre tasarruf yapacağıma, söz veriyorum. Sizlerle beraber güzel bir Kapaklı inşa etmek için, sizlerle beraber mutlu bir Kapaklı ortaya çıkartmak için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum, söz veriyorum, söz veriyorum. En kısa zamanda Kapaklı'da bir zihniyet anlayışını hayata geçireceğimi göreceksiniz. Tekrar söylüyorum. Ramazan ayında her akşam bir ailenin sofrasında iftardayız. Her akşam bir teravide omuz omuza olacağız. Her akşam bir sahurda bir evde sofranızda olacağız. Bir olacağız beraber olacağız biz olacağız. Beklenen kardeşliği, birliği, beraberliği hep beraber yaşayacağız. En kısa zamanda İçişleri bakanımız Süleyman Soylu'yu Kapaklı'ya tekrar getireceğiz. Gelmiş geçmiş bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz. Yaptıkları ve yapamadıkları her şey için hepsine teşekkür ediyoruz. Şimdi bizim sizi haklı çıkartma zamanımız. Sizi haklı çıkartmak için var gücümle çalışacağız, ahlaklı çalışacağız. Doğru çalışacağız, hizmet üreteceğiz. Proje üreteceğiz. Ankara'nın kapılarında yatacağız. Kapaklı'ya hizmeti getireceğiz. Ancak taşkınlık bize yakışmaz, Taşkınlık yapmadan oy vermeyenleri ötekileştirmeden, onları da kucaklayarak kardeş bileceğiz. Kapaklı'da güzel şeylere imza atacağız. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Yarından itibaren Kapaklı'da değişimi hayata geçirmek için çalışmalarımızla hepinizin emrindeyiz. Biz ağabeyiniz, bir evladınız olarak telefonum 24 saat size açık. Kapım sizlere her daim açık olacak. Söz verdiğimiz gibi Belediye başkan makamını giriş katına taşıyacağız. Geldiğinizde biziz orada göreceksiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Her şey çok daha güzel olacak" sözlerine yer verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin de konuşma gerçekleştirerek "Hayırlı uğurlu olsun. Kapaklılı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yüzünü yere düşürmedi Kapaklı. İnşallah daha güzel günler bizim olacak. Allah hepinizden razı olsun" dedi.      

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10