​Sarıkoca, personelle bir araya geldi

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü, Ziraat Yüksek Mühendisi Zekeriya Sarıkoca, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın katılımıyla Çerkezköy İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık

Tekirdağ 2.04.2019 19:31:00 0
​Sarıkoca, personelle bir araya geldi

Kahvaltı etkinliğinde konuşan Sarokıca, “Çerkezköy Kaymakamımız Sn. Atilla Selami Abban'ın da iştirakiyle Çerkezköy İlçe Müdürlüğü Personelimizle kahvaltıda bir araya geldik. Emeği geçen başta İlçe müdürümüz olmak üzere tüm personellerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

KAYMAKAM ABAN’I ZİYARET ETTİ

 

Kahvaltının ardından Sarıkoca Çerkezköy İlçe Gıda, Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay ile birlikte Kaymakam Abban’ı makamında ziyaret etti.

 

KADIKÖY MAHALLESİ’NDEKİ ÜRETİCİLERLE BULUŞTU

 

Daha sonra Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü, Ziraat Yüksek Mühendisi Zekeriya Sarıkoca Saray’ın Kadıköy Mahallesi’ndeki üreticiler ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Sarıkoca, “Saray ilçemizin Kadıköy Mahallesi'nde üreticilerimizle bir araya geldik sorunlarını dinledik ve ardından tarımsal konularda gerekli bilgilendirmemizi yaptık. Güzel bir toplantı oldu, Üreticilerimizin ilgileri bizleri ziyadesiyle memnun kıldı, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10