"Hüznümüzde ve sevinçlerimizde yine bir arada olacağız"

31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri değerlendiren İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, belediye başkanı olan AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin, Belediye meclis üyesi ve Muhtar seç

Kapaklı 3.04.2019 18:32:00 0

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin yaptığı yazılı açıklamada 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri değerlendirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Demokrasinin gereği olan seçimleri tamamladıklarını ifade eden İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Millet İttifakı olarak seçim çalışmaları boyunca büyük emek veren, yaptığımız çalışmalarda üst düzey bir mücadele sergileyen, daima yanımızda olan Kadın kollarımızın , gençlik kollarımızın  ve teşkilatlarımızın her bir mensubuna, gönüldaşlarımıza ve bize oy veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim. İlçemizde tam bir demokrasi şöleni şeklinde geçen seçimlerde yeni Belediye Başkanı olan Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin, Belediye meclis üyesi ve Muhtar seçilen adayları tebrik eder ve 5 yıl boyunca sürdürecekleri bu görevde başarılar dilerim” dedi.

 

 “KAPAKLI HEPİMİZİN”

 

Çetin, “Seçimlerde hiçbir taşkınlık, tartışma ve kavga olmamasını sağlayarak duyarlı davranan siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımızı da tebrik eder, görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirerek bu seçimlerin bayram havası şeklinde geçmesini sağlayan Emniyet Teşkilatının her bir ferdine de teşekkür ederim. Çok değerli Kapaklı halkımıza ve teşkilatımıza da şunu hatırlatmak isterim. Seçimler gelir geçer, arkadaşlık, dostluk, komşuluk ve kardeşlik daimidir. Kapaklı hepimizindir, düğünlerimizde, cenazelerimizde, hüznümüzde ve sevinçlerimizde yine bir arada olacağız. Seçim dahil hiçbir şeyin birlik ve beraberliğimizi zedelememesini temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10