Koçak: Şimdi birlik olma ve hizmet zamanı

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 31 Mart yerel seçimleri değerlendirdi.  Belediye başkanlığına ve belediye meclisi üyeliğine seÃ?

Çerkezköy 4.04.2019 16:17:00 0
Koçak: Şimdi birlik olma ve hizmet zamanı

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak yaptığı değerlendirmede,  “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimiz için hayırlı olmasını, seçilen belediye başkanlarının da görevlerinde başarılı olmasını diliyoruz. 31 Mart pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çerkezköy’de halkımız yüzde 85’e yakın katılım ile demokratik olgunlukla sandığa giderek, özgür idaresi ile oyunu kullandı. Sanayi kenti ilçemizde yeniden Belediye Başkanlığına seçilen  Vahap Akay’ı  ilimiz Tekirdağ’da da yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin olmak üzere Tekirdağ il genelinde 31 Mart’ta belediye başkanlığına  seçilen tüm ilçelerimizin belediye başkanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

SEÇİMLERİN BÖLGEMİZE DE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

 

Murat Koçak, “Seçim sürecinde Türk-İş  Tekirdağ İl temsilciliğimizi ve Türl Metal Sendikası Çerkezköy Şubemizi ziyaret eden siyasi parti belediye başkan adaylarına,ilçe başkanlarına ve siyesi parti ilçe yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ BİRLİK OLMA VE HİZMET ZAMANI

 

Seçimin bittiğini dile getiren Koçak, “Küskünlük ve dargınlıklar olmamalı. Şimdi atık birlik olma zamanı, hizmet zamanı, dayanışma ve üretime odaklanma zamanıdır. Zorlu bir seçim süreci geçiren ve bu süreçte halkın teveccühü  ile seçilen belediye başkanlarını ve belediye meclisi üyelerini  bir kez daha tebrik ediyor,başarışı hizmet yapmalarını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10