Geleneksel üniversite tanıtım günleri düzenlendi

Tekirdağ Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 10.su düzenlenen geleneksel üniversite tanıtım günleri yapıldı.

Tekirdağ 7.04.2019 15:02:00 0
Geleneksel üniversite tanıtım günleri düzenlendi

Geleneksel üniversite tanıtım günlerine Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt’un yanı sıra  Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Solak ve 5 bini aşkın katılımcı ile ülkenin önde gelen 59 adet özel ve devlet üniversitesi yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

 

BRANŞLAR ÜZERİNE BİLGİ VERDİ

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla konuyla alakalı öğrencilerin seçecekleri branşlar üzerine yoğunlaşmalarını kendine daha yakın olan branşları seçmeleri konusunda hatırlatmalar yaparak, geleceklerine yönelik yapılacak olan bu seçimlerin öğrencileri ideal ve hayallerine bir adım daha yaklaştıracaktır dedi.

 

ÖĞRENCİLER BİLGİ ALDI

 

Öğrenciler gerek katılımcı üniversitelerin stantlarını gezerek, gerekse ilgi duydukları alanlardaki seminerlere katılarak üniversite yetkililerinden üniversiteler hakkında önemli bilgiler aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Süleymanpaşa Kaymakam Arslan Yurt, Tekirdağ Anadolu Lisesi’nin son yıllardaki başarılarına değinerek, öğrencilerin devam eden öğrenim hayatında geleceklerinin şekillenmesi adına bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu, katılım sağlayan üniversite yetkililerine de öğrencilere rehber olma çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10