Kapaklı Sitespor evinde kayıp

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 24.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor evinde 100.Yılspor'u konuk etti. Güçlü rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Kapaklı Sitespor üst üste gele

9.04.2019 15:03:00 0
Kapaklı Sitespor evinde kayıp

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden 100.Yılspor deplasmanda Kapaklı Sitespor’u dört golle geçti.

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor Cem, Kaan, Muhammed, Uğur, Hakan, Serdar, Anılcan, Mert, Numan, Mustafa ve Cengizhan kadrosu ile çıkarken, Tekirdağ 100. Yılspor ise maça Muhammet, Özkan, Ahmet, Mert, Muhammet, Gökhan, Batuhan, Tufan, Hakan, Rıdvan ve Alpay ilk onbiri ile başladı.

 

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ

 

Maça iyi başlayan konuk ekip 100.Yılspor golü beşinci dakikada buldu. Gelişen 100.Yılspor atağında Batuhan ceza sahası içinde düşürüldü. Topun başına geçen Batuhan’ın vuruşunu kaleci Cem çıkardı, dönen topu iyi takip eden Rıdvan düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle mağlup duruma düşen Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.

 

MUSTAFA İLE UMUTLANDI

 

Karşılaşmanın 15’inci dakikasında konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Hakan düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekip 100.Yılspor’u karşılaşmada iki farklı öne geçirdi. Taraftarının desteği ile oyunda kalmaya çalışan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda farkı indirmek için mücadele etti. Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Mustafa düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u umutlandırdı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde heyecan artarken, ilk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip 100.Yılspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

34 PUANDA KALDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru yüklenen Kapaklı Sitespor kalesinde golü görerek yeniden iki farklı mağlup duruma düştü. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan 100.Yılspor karşılaşmanın 78’inci dakikasında bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalarda konuk ekip kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Kapaklı Sitespor ise farkı indirmeye çalıştı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmadan konuk ekip 100.Yılspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu mağlubiyet ile 34 puanda kalırken, bu sezon ekstra galibiyetler alarak dikkatleri üstüne çeken 100.Yılspor ise puanını 51 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10